Asgari Ucretliye T O G G Mujdesi Yeni Model Uygun Fiyata Satisa Cikiyor

Bugün itibariyle başladı! Uygun taksitlerle TOGG sahibi olabilirsiniz! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

UYGUN FİYATLARA TOGG SATIŞI

Pastaneler tarifi gizleyemedi! Dakikalar içinde enfes kuru pasta tarifi Pastaneler tarifi gizleyemedi! Dakikalar içinde enfes kuru pasta tarifi

Yerli ve milli elektrikli araç TOGG satışlarının son dönemlerde yavaşladığı tespit edilirken asgari ücretli vatandaşlara da büyük kolaylık sağlanacak. Elektrikli araçlar son dönemlerde büyük rağbet görürken SUV kategorisinde elektrikli araçlar 350 bin TL faizsiz kredi imkanıyla satılıyor. Pazarlık payı eklendiği zaman 500 bin TL’den fazla bir fırsat sağlanmış oluyor. Güncel olarak TOGG T10X model 800 bin TL faizsiz kredi imkanıyla satılıyor. 

Asgari Ucretliye Togg Mujdesi Yeni Model Uygun Fiyata Satisa Cikiyor (1)

Ancak asgari ücretli vatandaşlar bundan faydalanamıyordu. Güncel olarak asgari ücret oranlarıyla 800 bin TL kredinin 12 ayda ödenmesi pek mümkün olmuyor ancak son bilgilere göre vade sürelerinde asgari ücretli vatandaş için bir iyileştirme yapılacak. İddialara göre düşük geliri olan vatandaşlara uzun vadeli kredi ödemesi yapılması planlanıyor. Yani konut satışı yapılır gibi uzun vadeli bir kredi desteği verilmesi planlanıyor. Bu şekilde asgari ücretli vatandaşlar da TOGG sahibi olabilecek. Bu şekilde yavaşlayan TOGG satışlarının da yeniden hız kazanması tahmin ediliyor. 

Kaynak: MURAT EMRE