Afyonspor'a yardım kampanyası başlatan Megabirlik Medya Ceo'u Mehmet Emin Güzbey, İnternet Medya Platformu Yılın En'leri programında ödül aldı. Ödülünü Afyonlarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hüsnü Serteser'den alan Megabirlik Medya Ceo'u Mehmet Emin Güzbey, konuşmasında Afyonspor'a verilmesi gereken desteğe değindi. 

GAZETECİLER VEFALIDIR

Afyon'nun yalnızca bir takımı olduğunu ve bu takım için elinden gelen herşeyi yaptığını ifade eden Güzbey, "Bu ödülü hak eden, nasıl ki bizler televizyonun önündeyiz ama arkada bir ekip var, bu ödülüde asıl hak eden önceki Kayseri Valimiz Gökmen Çiçek'tir. Gazeteciler herşeyden önce vefalıdır ve vefamızı her zaman göstermek zorundayız" dedi.

Güzbey, "Afyonspor'la ilgili hem Gökmen bey hem Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek hem Milletvekillerimiz hem de cefakar Süleyman Karakuş kardeşim gece gündüz çırpınırken elbette bizlerde birşeyler yapmak zorundaydık bunu da yaptık" ifadelerini kullandı. 

85 ÜLKEDE CANLI YAYIN

Afyonspor için başlattığı destek kampanyasının yeteri kadar ilgi görmediğine değinen Güzbey, "Afyonun iki değeri var. Gazetecilik gereği burada biraz sitem etmek istiyorum. İki değerimiz hem Afyonspor hem Kanal 3 beklediğimiz ilgiyi, beklediğimiz desteği göremediğini üzülerek söylek istiyorum. İnşallah yeni dönemde daha fazla ilgi gösteririz. Afyonsporumuzu süperlige taşırız. 85 ülkede canlı yayın yapan Kanal 3'ümüzü daha üst değerlere taşırız inşallah. Hepinizden destek istiyorum" dedi.

Öte yandan Güzbey, Afyonspor'a destek çağrılarına kayıtsız kalmayan ve Afyonspor için başlatılan destek kampanyasına ilk desteği veren İyi Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Avukat Hakan Şeref Olgun'a Yılın En'leri ödülleri kapsamında ödülünü takdim etti.>>ODAK HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim