Devlet tarafından sağlanan destekler yarından itibaren alıcının hesabına aktarılacak. Destek demelerine ilişkin beklenen açıklama resmi bir kaynak tarafından yapıldı. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş bu konuyla ilgili önemli bilgiler verdi.

Bakan Göktaş’tan açıklama!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, devlet desteklerine ilişkin bir açıklama yaptı. Bakan Göktaş, aile destek ödemelerinin ödenmesine ilişkin bilgileri sosyal medya hesaplarını kullanarak yaptı. akan Göktaş, ödemelerin bayramdan önce peşin olarak hesaba yatırılacağını duyurdu. Göktaş, yaptığı açıklamada bu kararın sevincini ve önemini vurgulayarak, ailelerin bayram sevincinin daha da artmasını umduğunu söyledi.

ATM'ye giden parasını cebine koyacak!

Memurların yeni maaşı erkenden açıklandı! Uzman isim canlı yayında rakam verdi Memurların yeni maaşı erkenden açıklandı! Uzman isim canlı yayında rakam verdi

Bayram öncesi müjde: Para yarın hesabınıza yatacak

Ödemelerin Ramazan Bayramı’ndan önce yapılacak olması birçok aile için sevindirici haber. Bakan Göktaş’ın açıklaması bu sürecin nasıl işleyeceğine dair net bilgi veriyor. Erken ödemeler ailelerin bayram hazırlıklarını tamamlamasını kolaylaştıracak.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN