Milli Emlak’tan Uygun Fiyata Hazine Arazi ile Arsa Satışı

Pandemi döneminde konut fiyatları hızla yükselirken, arsa yatırımı yapmak isteyenlere yönelik Milli Emlak’tan beklenen Mayıs ayı duyuruları yapıldı. Bu duyurular çerçevesinde 29 ilde tapu ve hazine arsası denemeleri açıldı ve satışlara başlandı.

Çevre Bakanlığı KPSS puanı olanı da olmayanı da işe alacak! Başvuru şartlarına dikkat Çevre Bakanlığı KPSS puanı olanı da olmayanı da işe alacak! Başvuru şartlarına dikkat

Ödeme Seçenekleri

Milli Emlak’ın satışa sunduğu hazine arazisi piyasa fiyatının oldukça altında bir fiyatla satışa sunuldu. Bu arsalarda 24 ay taksit ile ödeme yapılabilse de aylık ödeme tutarı 835 TL şeklinde belirlendi. Peşin ödemelere ise yüzde 20 indirim, KDV’siz ödeme, 5 yıl emlak vergisi muafiyeti, ücretsiz tapu imkanı şeklinde avantajlar da sunulacaktır.

Başvuru Detayları

Milli Emlak’ın resmi internet sitesinde yayınlanan satış ilanına göre kayıtlar il ve ilçe müdürlükleri aracılığı ile yapılıyor. Satış ihaleye çıkılarak gerçekleştirilir. Tüm detaylar ve Hazine arazi ve arsa tescil işlemleri Milli Emlak’ın resmi internet sitesinden takip edilebiliyor.

Kaynak: GAMZE KOÇAK