MHP Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, seçim çalışmalarına başladı. Aynacı ilk vaadini çalışacağı belediye çalışanlarının ücret ve hakları hususlarında yapacağı değişiklikler olarak açıkladı.

Aynacı sosyal medya hesabından ‘’Bolvadin’de değişim başlıyor’’ ifadeleriyle yaptığı açıklamada,  ‘’Bolvadin Belediyesinde çalışan personelimizin maaşını göreve gelir gelmez 22 bin TL’ye çıkartıyoruz. Ayrıca maaşlara çocuk ve aile yardımı bin 200 ve mesai farkını dahil ediyoruz. Belediye personelimiz bizim dönemimizde hak ettiği çalışma ortamına kavuşacak. Her ay personel bordrosunu görme imkanına sahip olacak” ifadelerine yer verildi.

PROMOSYONLARA EL KONULMAYACAK

Aynacı’nın belediye personeli ile ilgili vaatlerinin bununla sınırlı olmadığı, ayrıca mevcut yönetim tarafından yapılan banka promosyonlarına el konulması ve emeklilik ikramiyelerinin taksitle ödenmesi uygulamalarına da personel lehine son verileceği bildirildi.

Unlarla sınırlı kalmayan Aynacı, belediye personelinin haklarına yönelik diğer vaatlerini de açıkladı. Belediye personelinin kesinlikle işinden çıkartılmayacağı veya emekliliğe zorlanması gibi bir durumun yaşanmayacağının altı çizilirken ayrıca Aynacı’nın vaatleri arasında belediye personeline yönelik sosyal konutlar yapılması ve öğle yemeği çıkartılması gibi uygulamaların da bulunduğu kaydedildi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ