Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Kocaeli'nde gerçekleştirilen AK Parti İnsan Hakları Eğitim Kampı kapsamında gençlerle buluşarak insan hakları, adalet ve toplumsal değerler üzerine değerlendirmelerde bulundu.

GENÇLERLE SOHBET ETTİ

Kamp programında gençlerle bir araya gelen Bakan Göktaş, değerlerin ve davanın gelecek nesillere aktarılmasının önemine dikkat çekti. Gençlerle samimi bir sohbet gerçekleştirdiklerini belirten Göktaş, onların Türkiye'nin geleceğinde önemli bir rol üstleneceğine inandığını ifade etti.

Sandıklı'da ev yangını korkuttu
Sandıklı'da ev yangını korkuttu
İçeriği Görüntüle

"İNSAN HAKLARI KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR"

İnsan haklarının kendileri için vazgeçilmez bir ilke olduğunu vurgulayan Göktaş, Türk medeniyetinin tarih boyunca mazlumun yanında durmayı, insan onurunu korumayı ve ayrımcılıkla mücadele etmeyi esas aldığını söyledi. Bakan Göktaş, adalet ve hakkaniyeti merkeze alan anlayışın gençler tarafından geleceğe taşınacağına inandığını belirterek, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Basri Yalçın ile AK Parti İnsan Hakları Başkanlığı başta olmak üzere organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN