1926’da Afyon’da başlayan yolculuk 26 ülkeye ulaştı
1926’da Afyon’da başlayan yolculuk 26 ülkeye ulaştı
İçeriği Görüntüle

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, resmi ziyaretler gerçekleştirmek üzere gittiği Afyonkarahisar'da, 2021 yılında Bitlis'in Tatvan ilçesinde şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Şükrü Karadirek’in evine ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında şehit ailesiyle temaslarda bulunan Bakan Güler, şehidin 6 yaşındaki oğluyla da yakından ilgilendi.

H S Wa Qw W X M A Ale4 H

GENİŞ KATILIMLI PROTOKOL EŞLİK ETTİ

Gerçekleştirilen ev ziyaretinde Bakan Yaşar Güler’e; Orman ve Su İşleri eski Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Valisi Naci Aktaş, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili ve TBMM Katip Üyesi İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya ve Hasan Arslan ile Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal eşlik etti.

H S Wa T K7 X M A E C P Lg

BAKANLIKTAN RESMİ AÇIKLAMA

Ziyaretin ardından Milli Savunma Bakanlığı tarafından resmi bir açıklama yapıldı. Yayınlanan metinde, 2021 yılında Bitlis'in Tatvan ilçesinde görev esnasında şehit düşen Astsubay Kıdemli Çavuş Şükrü Karadirek için başsağlığı dilekleri yenilendi ve merhuma Allah'tan rahmet temennisinde bulunuldu.

Kaynak: Gamze Karabulut