AK Parti İscehisar Belediye Başkan adayı Seyhan Kılınçarslan, AK Parti İscehisar İlçe Başkanı Metin Balaban, Kadın Kolları Başkanı Dudu Sultan Buyruk ve teşkilat üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Ahmet Şahin'i ziyaret etti.

iscehisar

AK Parti İscehisar Belediye Başkan Adayı Seyhan Kılınçarslan, Başkan Ahmet Şahin'i ziyaret ederek ilerleyen süreçte yapacakları hizmetleri istişare etti. Başkan Şahin ise halka en iyi hizmeti sunma çabasını vurguladı.

BAŞKAN ŞAHİN: "İLÇEMİZE EN GÜZEL ŞEKİLDE HİZMET ETMEYE ÇALIŞTIK"

Ziyaretin samimi bir atmosferde gerçekleştiğini belirten Başkan Şahin, "Görev süremiz boyunca ilçemize en güzel şekilde hizmet etmenin gayreti içerisinde olduk. Ak Parti, bir hizmet hareketidir. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye ve İscehisar yüzyılına hazırız. 31 Mart'ta halkımızın desteğiyle kazanan İscehisar olacak. Başkan adayımız Seyhan Kılınçarslan'a ve teşkilatımıza bu kutlu yolda başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

iscehisar

KILINÇARSLAN: "BAŞKANIMIZDAN BAYRAĞI DEVRALARAK İLERİYE TAŞIYACAĞIZ"

İscehisar’a hayırlı olsun: İmzalar atıldı! İscehisar’a hayırlı olsun: İmzalar atıldı!

Belediye Başkan Adayı Seyhan Kılınçarslan, yaptığı açıklamada, "Belediye Başkanımız Ahmet Şahin'i ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Başkanımızdan bayrağı devralarak daha ileriye taşıyacağız. İscehisar'ımıza yapmış olduğu hizmetler dolayısıyla kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

iscehisar

Kaynak: FATMA SEDA CAN