Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, Bolvadin Meslek Yüksekokuluna yeni kayıt yaptıran öğrenciler için düzenlenen oryantasyon programına katılarak gençlerle buluştu.
Programda öğrencilere hitap eden Başkan Aynacı, belediyenin gençlere yönelik projelerinden ve ilçede yürütülen gelişim çalışmalarından bahsetti. Gençlerin ülkenin geleceği olduğuna dikkat çeken Aynacı, “Bizim siyaset anlayışımızda merkezde daima millet vardır. Öğrencilerimiz yarının idarecileri, mühendisleri, doktorları, hâkimleri ve savcıları olacak. Ama hangi mesleği yaparlarsa yapsınlar en önemlisi insan kalabilmektir. Büyüklerine saygılı, vatanına ve milletine bağlı bireyler olmaları en büyük temennimizdir” dedi.
Etkinlikte öğrencilere çorba ikramı da yapılırken, samimi bir ortamda gerçekleşen program öğrenciler tarafından ilgiyle karşılandı.
Bolvadin Belediyesi, ilçeyi daha yaşanabilir hale getirmek ve gençlerin umutlarını büyütmek için çalışmalarına devam ediyor.