Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, kent genelinde sürdürülen altyapı yenileme çalışmalarını yerinde incelemek üzere çalışma alanlarını ziyaret etti. İncelemeler sırasında bölgede faaliyet gösteren esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Köksal, yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Altyapının uzun yıllardır yenilenmediğini belirten Başkan Köksal, geçici süreyle yaşanan sıkıntıların kalıcı çözümler için gerekli olduğunu ifade ederek vatandaşlardan anlayış istedi.

Esnaf (4)

Afyonkarahisar'da biçerdöver denetimleri hasat sezonu boyunca sürüyor
Afyonkarahisar'da biçerdöver denetimleri hasat sezonu boyunca sürüyor
İçeriği Görüntüle

"SORUNLARI ERTELEYEN DEĞİL, ÇÖZEN BELEDİYEYİZ"

Çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirten Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, "Altyapı çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. 2019'dan beri yapılmıyordu, biz yapacağız, çözeceğiz. Sorunları erteleyen değil, çözen belediyeyiz inşallah" ifadelerini kullandı. Eski altyapının ekonomik ömrünü tamamladığını vurgulayan Başkan Köksal, geçmiş yıllarda bölgede yaşanan su baskınları ve altyapı kaynaklı sorunların kalıcı şekilde çözüme kavuşturulmasının hedeflendiğini söyledi.

Esnaf (2)

"BİRAZ SABIR, KALICI ÇÖZÜM İÇİN GEREKLİ"

Esnafı tek tek ziyaret ederek taleplerini dinleyen Başkan Köksal, çalışmalar nedeniyle yaşanan geçici rahatsızlıklar için vatandaşlardan özür dileyerek, "Biraz rahatsızlık veriyoruz ama altyapının yenilenmesi gerekiyordu. İnşallah en kısa sürede tamamlayacağız. Bir iki aya çalışmalar bitecek ve mahallemiz huzura kavuşacak" dedi. Ziyaret sırasında "Var mı bizden isteğiniz?" diyerek esnafın taleplerini dinleyen Başkan Köksal'a vatandaşlar da destek vererek eski altyapının ciddi sorunlara neden olduğunu, yürütülen çalışmaların tamamlanmasıyla bölgenin daha sağlıklı bir altyapıya kavuşacağını ifade etti.

Kaynak: FEYZA ÖZAY TOPUZ