Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, şehre ekonomik ve sosyal anlamda önemli katkılar sunan OBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen Yeni Yıl Alışveriş Festivali’ne katıldı. Festivalde, 130 kadın girişimcinin el emeği ve göz nuruyla hazırladığı ürünler vatandaşlarla buluşturulurken, yerel üretim ve kadın emeğinin gücü bir kez daha gözler önüne serildi.

BAŞKAN KÖKSAL TEK TEK İLGİLENDİ
Festival alanında kurulan stantları tek tek gezerek girişimci kadınlarla sohbet eden Başkan Köksal, sergilenen ürünler hakkında bilgi aldı. Kadın girişimcilerin özverili çalışmalarını takdirle karşıladığını ifade eden Köksal, kadın emeğini destekleyen bu tür organizasyonların hem yerel ekonomiye hem de toplumsal dayanışmaya önemli katkılar sunduğunu vurguladı.

KADIN EMEĞİNE DESTEK
Ziyaret sırasında değerlendirmelerde bulunan Başkan Köksal, “OBB Afyonkarahisar Kadın Girişimciler Kurulu’nun düzenlediği Yeni Yıl Alışveriş Festivali’ne katılarak kadın girişimcilerimizle bir araya geldik. Hem kadın emeğine destek olan hem de öğrencilerimize burs imkânı sağlayan bu anlamlı organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.




