Caminin açılışı, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven ile vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.Başören Camii, mübarek Cuma gününde gerçekleştirilen açılışın ardından vatandaşların ibadetine açıldı. Açılış programında caminin yapımında emeği geçen hayırseverlere ve katkı sağlayan vatandaşlara teşekkür edildi. Camiyi vatandaşlarla birlikte ibadete açmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Yurdunuseven, Başören Camii’nin köy için önemli bir hizmet olduğunu ifade etti.

Image

YURDUNUSEVEN’DEN HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR

TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, caminin yapımında emeği ve katkısı bulunan herkese teşekkür etti. Özellikle hayırseverlerin desteklerine dikkat çeken Yurdunuseven, caminin kısa sürede tamamlanmasında katkı sağlayanlara minnettar olduğunu belirtti.

Image

Bakan Çiftçi tarih verdi: 1,5 ay sonra sokaklarda başıboş köpek kalmayacak
Bakan Çiftçi tarih verdi: 1,5 ay sonra sokaklarda başıboş köpek kalmayacak
İçeriği Görüntüle

“RABBİM İÇİNİ DOLU EYLESİN”

Yurdunuseven, Başören Camii’nin Şuhut’a ve Başören köyüne hayırlı olmasını dileyerek camide ezanların ve duaların daim olması temennisinde bulundu. Yurdunuseven, caminin ibadetlerle dolup taşması temennisini dile getirerek, “Rabbim içini dolu eylesin inşallah” mesajını paylaştı.

Image

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ