Basvurana 1.654 T L Yardim Yapilacak Kimligiyle Gelen Yardim Parasini Cebine Koyacak 640X331

Kimlik kartıyla başvuru yapan 1.654 TL ödemeyi alır! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU YAPANLARA 1654 TL ÖDEME

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı dar gelirli vatandaşlara birçok farklı alanda maddi destek olmaya devam ediyor. Bakanlık tarafından sağlanan aile destek ödemelerinden faydalanan hak sahiplrei elektrik fatura desteği veya çocuk bileşen desteklerinden de otomatik olarak faydalanabilyor.  

2024’ün en kazançlı ve en kaybettiren hisseleri sıralandı! Rekor üstüne rekor kırıldı 2024’ün en kazançlı ve en kaybettiren hisseleri sıralandı! Rekor üstüne rekor kırıldı

Aynı zamanda elektrik faturası adına olan dar gelirli vatandaşlar güvence bedeli ödemeyecek. EPDK tarafından yapılan son duyurulara göre devlet tarafından elektrik fatura desteklerinden faydalanan hak sahipleri artık yeni dönemde elektrik faturalarında yer alan güvence bedellerini ödemeyecek. Güvence bedelleri her sene değişkenlik gösteriyor ve hak sahipleri güvence bedellerinden muaf olacak. Kira veya ev sahibi olan ve elektrik faturası desteklerinden faydalanan dar gelirli vatandaşlar artık 681 TL ile 1634 TL aralığındaki ödemeleri yapmayacak. 

Kaynak: FADİME ÖZKARAN