Emeklilere ek ödeme piyangosu çıktı! Tek seferde 24.000 TL hesapta! Emeklilere ek ödeme piyangosu çıktı! Tek seferde 24.000 TL hesapta!

Altı Eylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli müjdeli haberi duyurdu! 36.100 lira bayram ikramiyesi vereceğini açıkladı. Tüm detaylara haberimizi okuyarak ulaşabilirsiniz.

Bayram Gelmeden Mujdeli Haber Geldi Listede Adi Olana 36.100 T L Odeme Geliyor 640X331

BAYRAM ÖNCESİ İKRAMİYE YÜZLERİ GÜLDÜRECEK

Altıeylül Belediye Başkanı Şehirli, Hasan Can Kültür Merkezi’nde Altıeylül belediye yetkilileriyle buluştu. Katılımcılara seslenen Şehirli, “Altıeylüle hizmet eden, gece gündüz demeden görevlerini titizlikle yerine getiren değerli meslektaşlarımla bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyorum.” dedi. Başkan Şehirli, şunları söyledi: “Çalışanlarımıza ne kadar değer veriyorsak, bizi seçen ve belediye başkanı olarak atayan Altıeylüllü vatandaşlarımız için birim birim koordinasyonu sağlamaya devam edeceğiz. Planlamaya, ekip olarak birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bizi seçen ve başa getiren insanlar da bizim için oldukça önem taşır. Altıeylül için beraber çalışmaya ve onu Türkiye’de örnek bir belediyenin öncüsü yapmaya kararlıyız.” dedi. Belediye Başkanı Hakan Şehirli, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde belediyede çalışan çalışanlara ikramiye ödeneceğini söyledi. Başkan Şehirli. “Altıeylül Belediyesi olarak şehir tarihinde ilk kez çalışanlarımıza tatil ikramiyesi veriyoruz.

Bayram Gelmeden Mujdeli Haber Geldi Listede Adi Olana 36 100 Tl Odeme Geliyor

Çalışanlarımıza 4.000 TL verilecek. Aldığımız bu kararın hayırlı olacağına inancımız tam.” ifadelerini kullandı. Altaş çalışanlarına yönelik banka promosyon sözleşmesinde kişi başı 32.bin 100 TL tutar belirleniyor. Belediye Başkanı Hakan Şehirli, çalışanlara ulaşım ödemelerinin 15, 16 ve 17 Temmuz tarihleri ​​arasında yapılacağını belirtip göreve geldiği günden bu yana soru işareti olarak kalan ulaşım sorununu çözdüğünü söyleyerek, ” Belediyemiz iştiraklerinden olan ALTAŞ A.Ş. bünyesinde görevli personellerimize yapmış olduğumuz anlaşmalar çerçevesinde 32.100 lira promosyon ödeyeceğiz. Daha iyi bir Altıeylül için gece gündüz çalışan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

Kaynak: GAMZE KOÇAK