Sandıklı ve İscehisar ilçelerindeki vatandaşlar, odakgazetesi.com haber sitemizde saat 11:11’de yer verdiğimiz, ““Sandıklı ve İscehisar Bolvadin gibi mi olacak?” başlıklı haberimizin ardından, belediye başkanlarına desteklerini sürdürerek yalnız bırakmadılar. Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl ve İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin ile dayanışma içinde olduklarını gösteren vatandaşlar, adeta kenetlenmiş bir toplum örneği sergiledi.

Başkan Çöl, bu destek karşısında vatandaşlara teşekkürlerini ilettiği bir mesaj yayınladı. Mesajında on yıllık görev sürecini en anlamlı zamanlardan biri olarak nitelendirdi ve ilçeyi daha yaşanılabilir hale getirebilmek için sürdürdükleri projelerden bahsetti. Henüz tamamlanmamış işleri ve hedefleri olduğunun altını çizen Çöl, vatandaşların desteğiyle bunları başarmayı umduğunu ifade etti.

İscehisar halkı ise, Belediye Başkanı Ahmet Şahin'e desteğini farklı bir yol ile gösterdi. Hazırladıkları bir video ile Şahin'e verdikleri desteği ifade eden vatandaşlar, belediye başkanlarının arkasında durduklarını görsel bir mesajla pekiştirdiler.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN