İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin'in talimatlarıyla ilçe genelinde bulunan park, bahçe ve sokaklarda haşereye karşı ilaçlama çalışmaları sürüyor. Yaz aylarının gelmesiyle vatandaşın korkulu rüyası haline gelen karasinek ve sivrisinek gibi zararlıların artışından muzdarip vatandaşın imdadına İscehisar Belediyesi yetişti. Vatandaşa daha temiz bir ortam sunabilmek için canla başla çalışan belediye ekipleri tüm ilçede olmak üzere birçok alanda ilaçlama çalışmaları yapıyor.

“MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK “

Çalışmalar hakkında açıklama açıklamalarda bulunan İscehisar Belediye Başkanı Ahmet Şahin; “Havaların ısınması ile birlikte meydana çıkmaya başlayan haşerelere karşı ilçemiz genelinde başlattığımız ilaçlama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Haşerelere karşı mücadelemiz yaz ayı boyunca rutin bir şekilde devam edecek” dedi.

İlaçlamalardan sonra biraz daha rahat ettiklerini belirten vatandaşlar," İlaçlama yapılmadan önce haşerelerden dolayı kapı pencere açamıyorduk. Sıcak bir taraftan sinekler bir taraftan ne yapacağımızı şaşırmıştık. Belediye ekiplerimiz sağ olsun. İlaçlama yaptılar da biraz olsun rahatladık" ifadelerini kullandılar. HABER: BETÜL ÖZDEMİR  

Toplumun huzurunu bozmayın! Toplumun huzurunu bozmayın!

#iscehisar #afyon #odakgazetesi #fenişleri #ahmetşahin #haşereilaçlaması

Editör: TE Bilisim