Her hafta Cuma günleri 10.00-12.45 saatleri arasında düzenlenecek ilk halk günü toplantısı, yarın (17 Mayıs Cuma) Belediye Meclis Salonunda yapılacak. Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın Başkanlığında vatandaşlardan gelen istek ve taleplerin dinleneceği toplantılara, Başkan Yardımcılarımız ile belediye birim müdürlüleri katılacak.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabın vatandaşlar seslenen Başkan Burcu Köksal, mazbatasını aldığı günden bu yana şahsına gösterilen teveccühten dolayı herkese teşekkür etti.

“SÖZLERİMİZİ YERİNE GETİRMEK İÇİN DAHA FAZLA ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR”

Afyonkarahisar için daha çok çalışmak ve zaman harcamak gerektiğine işaret eden Başkan Köksal, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Değerli Hemşerilerim, şahsıma göstermiş olduğunuz teveccühten dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Üzerime yüklenmiş olan görev ve sorumluluğun bilincindeyim. Pazartesi gününden itibaren artık “Hayırlı Olsun” ziyaretleri için randevu veremeyeceğiz. Çünkü Afyonkarahisar’ımız için daha çok çalışmamız ve verdiğimiz sözleri yerine getirebilmemiz için daha çok zaman harcamamız gerekiyor. Bu demek değildir ki; sizlerle görüşmeyeceğiz. Bundan sonra mahallenizde, sokağınızda, caddenizde sizlerle bir araya geleceğim. Ayrıca her Cuma günü Halk Günü Toplantılarımıza başlıyoruz. Bu Cuma günü saat 10.00’dan itibaren Belediye binamızda sizlerle buluşacağız. Ondan sonraki her Cuma günü de yine her bir mahalle de sizlerle bir araya gelip, sizleri dinleyeceğiz. Artık Afyonkarahisar’ımız için birlikte omuz omuza çalışıp ilimizi hak ettiği yere getireceğiz. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Afyon-Antalya Karayolunda Taşoluk Kasabası Girişinde Kaza! Afyon-Antalya Karayolunda Taşoluk Kasabası Girişinde Kaza!

D5A1Aa17 D3Fe 4F89 B27C A1D328406Bd8 16052024111211.Jpeg 844 400 Id 11082

Kaynak: Ali KÜÇÜKKARTAL