Olay, dün öğle saatlerinde Çiğli ilçesine bağlı Evka-5 Mahallesi'nde faaliyet gösteren bir berber dükkanında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, elinde bıçak bulunan kimliği belirsiz bir kişi iş yerine giriş yaptı. İçerideki müşteriler ve çalışanlar için tehlike oluşturan şüpheliye, o sırada dükkanda bekleyen bir vatandaş aniden müdahalede bulundu.

YUMRUKLU MÜDAHALEYLE YERE SERİLDİ

İki mahallede aynı gece yangın paniği! Alevler büyümeden nasıl söndürüldü?
İki mahallede aynı gece yangın paniği! Alevler büyümeden nasıl söndürüldü?
İçeriği Görüntüle

Müdahale eden vatandaşın attığı sert yumruğun etkisiyle şüpheli dengesini kaybederek elindeki bıçağı yere düşürdü. Silahsız kalan şahıs, vatandaş tarafından yapılan fiziki müdahaleyle tamamen etkisiz hale getirildi. Yaşanan arbede sırasında iş yerinde çırak olarak çalışan küçük yaştaki bir çocuğun ise panik içinde kaçışmaya çalıştığı görüldü.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Berber dükkanında yaşanan hareketli anlar iş yerinin güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Görüntülerde; elinde bıçakla içeri giren şahsa dükkandaki bir kişinin hızla yumruk atarak yere serdiği, ardından yaşanan boğuşma ve çevredekilerin durumu izlediği anlar detaylıca yer aldı. Polis ekiplerinin olayla ilgili inceleme başlattığı bildirildi.

Kaynak: İHA