Tatil bölgesinde sudan ucuza arsa fırsatı! Milli Emlak zararına satıyor! Tatil bölgesinde sudan ucuza arsa fırsatı! Milli Emlak zararına satıyor!

Bazı burçlar bir araya geldiklerinde anlaşmakta zorluk yaşayabilirler. Birbiriyle anlaşamayan 4 burç vardır. İşte o 4 burç..

KOÇ BURCU İLE YENGEÇ BURCU

Cesur ve maceracı Koç burcu ile duyarlı ve besleyici Yengeç burcu arasında bir çatışma vardır. Yengeç burcunun hassas duyguları, doğrudan ve bazen cesur bir yaklaşımla kolayca incinebilir. Yengeç burcunun karamsarlığı ile kin tutma eğilimi, eylem odaklı Koç burcunu etkileyebilir. Ortak bir zemin bulmak ise her iki tarafın sabır ve anlayış eğilimi göstermesini gerektirebilir.

Birbirleriyle Anlasamayan 4 Burc Ayni Ortamda Olmaktan Nefret Ediyorlar 640X331

BOĞA BURCU İLE KOVA BURCU

Kararlı ve güvenilir olarak bilinen Boğa burçları su taşıyıcısı ve özgürlüğü seven Kova burçlarıyla karşı karşıya gelir. Zodyak’ın değerleri istikrar, gelenek, yenilik ve bağımsızlıktır. Bu ideoloji çatışması, yaşam tarzının seçiminden uzun vadeli hedef durumlarına kadar her konuda anlaşmazlıklara yol açabilir. Bu iki burcun bir arada olabilmesi için uzlaşmaya ihtiyaç vardır.

Birbirleriyle Anlasamayan 4 Burc Ayni Ortamda Olmaktan Nefret Ediyorlar

İKİZLER BURCU İLE BAŞAK BURCU

Çeşitliliğe meraklı sosyal kelebek, pratik ve detay odaklı mükemmeliyetçiyle çatışabilir. İki insanın yapı ve organizasyon ihtiyacı arasında bir çelişki var. İkizler’in hızlı tempolu zihni, Başak’ın bunalmış hissetmesine neden olabilir ki bu, bu çiftte yaygın bir durumdur. İki işaret arasındaki boşluk sabır ve açık iletişim ile kapatılabilir.

ASLAN BURCU İLE AKREP BURCU

Kendine güvenen ve aynı zamanda da karizmatik olarak tanımlanan Aslan burçları gizemli ve güçlü olan Akrep burcuyla karşı karşıya gelir. Her iki işaret de kontrol ve güç istiyor, bu da rekabete ve güç mücadelesine yol açabilir. İlgi ihtiyacı, partnerin mahremiyet arzusuyla çatışabilir. Birbirinizin sınırlarına saygı duymayı öğrenmek barışçıl bir ilişki için çok önemlidir.

Bazı durumlarda burçların kişilik özelliklerinin arasındaki farklılıklar zor olabiliyor. Bu durumda iletişim, karşılıklı anlayış ve sabır önemli olabilir.

Kaynak: FATMA SEDA CAN