Afyonkarahisar Belediye Başkanlığına seçildikten sonra Makam Odasında ‘böcek’ olarak tabir edilen dinleme cihazı ve gizli kamera ile kişiler arasındaki aleni olmayan konuşmaları kayıt etmek, cebir veya tehdit kullanılmak suretiyle iş yeri dokunulmazlığını ihlal etme, özel hayatın gizliliğini ihlal etmek suçlamasıyla ulusal basın yayın organlarının internet sitelerinde ve bir televizyon kanalının yayındaki sözleri kamuoyunda yankılanan Belediye Başkanı Burcu Köksal’a şok karar çıktı...

Haberleri ihbar olarak değerlendiren Afyonkarahisar Başsavcılığı başlattığı inceleme sonrasında kararını verdi.

Emniyet Birimlerince 19 Nisan 2024 tarihinde Belediye Başkanlığı Makam katında yapılan araştırmada herhangi bir delile ulaşılamaması üzerine rızaen muhafaza altına alınan güvenlik kamerası kayıtlarına CMK 127. Maddesi gereğince el koyma ve 134. Madde uyarınca da arama inceleme başlatılmıştı.

Bu çalışmaların ardından Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı Sulh Ceza Hakimliğinden talepte bulunarak fiili inceleme başlatmıştı.

TERÖRLE MÜCADELE EKİPLERİ İNCELEME YAPTI

19 Nisan 2024 tarihinde Afyon Emniyet Terörle Mücadele Ekipleri Afyonkarahisar Belediyesine giderek konu hakkında araştırma yaptı.

Emniyet Ekiplerini karşılayan Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yıldız ile birlikte Belediye Başkanlığı Makam Odasına giren TEM Ekibi burada tadilat inşaatı olduğunu tespit ettikten sonra makam masasının karşısındaki kartonpiyer duvarda elektrik prizi anahtar yuvası şeklinde bir kısım olduğunu, aynı tavanda da sarkar vaziyette kısmen yerde olduğu tespit edilen 3 adet yeşil renkli görünüm itibariyle tv-uydu kablosu, 2 adet hdm kablosu ile bir adet 4’lü prizi tespit ettiler.

Basında sözü edilen, Böcek olarak tabir edilen ses kayıt cihazı ve gizli kamera materyallerinin nerede olduğunu soran TEM Ekibine, Afyonkarahisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Yıldız, Materyallerin Belediye Başkanı Burcu Köksal’da olduğunu, konuyu kendisinin bizzat araştırmak istediğini söylediğini ve gizli kamera ile böceği vermek istemediğini söyledi.

TEM Ekibi ayrıca sözü edilen asansör ile koridordaki kameraların güvenlik nedeniyle takılı olan normal güvenlik kameraları olduğunu tespit ettiler.

ESKİ ASKERİ PERSONELLERE ARAMA MI YAPTIRILDI?

Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığının yaptığı inceleme emri ile birlikte Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Ekipleri ilginç bilgilere de ulaştılar.

TEM Ekibi aldıkları ifadelerde;

18 Nisan 2024 tarihinde Belediye Makam odasında tadilat çalışmalarının başlatıldığını tespit eden TEM Ekibi bu araştırmada Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Uysal’ın yanında eski askeri personel oldukları iddia edilen iki şahısla birlikte yanlarındaki bavul tipli çantalar ile makam odasına girdiklerini, iddiaya göre makam odasında materyal araması yapıldığını ve bu kişilerin bir şey tespit edip etmediklerinin bilinmediğini tespit ettiler.

BURCU KÖKSAL, SAVCILIĞIN SORULARINA YAZILI CEVAP VERDİ

Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma aşamasında Afyonkarahisar Belediye Başkanlığına yazıyla iletilen sorulara, Burcu Köksal imzasıyla cevap verildi.

İŞTE O SORULAR VE CEVAPLARI;

SORU 1- Gizli dinleme ve izleme cihazlarının bulunmasına yönelik tarama işleminin hangi tarih ve saat aralığında, hangi belediye hizmet birimi/belediye şirketi tarafından yapıldığı hususunda bilgi verilmesi, tarama işleminin dışarıdan hizmet alımı yoluyla yapılmış olması halinde hizmet veren kurum/kuruluşa ve şahıslara ilişkin bilgi verilmesi, tarama işlemini yapan ve tarama faaliyetlerine katılan personel ve diğer tüm şahısların açık kimlik ve adres bilgilerinin bildirilmesi,

CEVAP: "Özel şirkete ya da belediye şirketine yaptırılmamıştır. Hazırda bulunan kişilerce işlem yapılmıştır."

SORU 2- Yapılan tarama işlemi sırasında veya sonrasında iddia konusu olaya ilişkin rapor veya tutanak tanzim edilip edilmediği, görüntü kaydı alınıp alınmadığı hususunda bilgi verilmesi, mevcut ise, incelemeye esas olmak üzere düzenlenen rapor ve tutanaklar ile görüntü kayıtlarının birer nüshasının gönderilmesi,

CEVAP: "Herhangi bir rapor tutanak yoktur."

SORU 3- Afyonkarahisar Belediye binasında bulunduğu iddia edilen gizli dinleme ve izleme cihazlarının, cihaza ait materyallerin nerede/kimde olduğuna ilişkin bilgi verilmesi, gizli dinleme ve izleme cihazları ile materyallerin yapılan incelemeye esas olmak üzere Cumhuriyet Başsavcılığımıza gönderilmesi,

CEVAP: "Cihazlar görülür görülmez anında imha edilip atılmıştır."

SORU 4- Olay nedeniyle 5271 sayılı CMK'nın 158 ve 5237 sayılı TCK'nın 73 maddeleri uyarınca şikayet hakkının kullanılıp kullanılmayacağının bildirilmesi,

CEVAP: "Olayla ilgili kimseden şikayetçi değiliz."

Cevap müzekkeresinin devamında ise Belediyenin şu sözleri dikkat çekti: "Devletin bekasını, bölünmez bütünlüğünü ilgilendiren konular ya da herhangi bir tehlike arz edecek suç unsuru olmadığından, Başkanlığımız kısır siyasi tartışmalarla vaktini boşa harcamamak Afyonkarahisar'a hizmet edebilmek adına konunun gündemde kalmasının yararlı olmayacağı kanaatindedir. Şahsıma ve Makamımıza yönelik bir tertip olduğu da düşünülmemektedir"

ÖNCE İHBAR ETTİLER, SONRA BÖYLE BİR ŞEY YOK DEDİLER !

İhbar Eden/Mağdur Burcu KÖKSAL sıfatıyla kamuoyunda direkt olarak makam odasında böcek ve gizli kamera olduğunu ifade eden Burcu Köksal beyanının alınabilmesi amacıyla Başsavcılık tarafından gönderilen çağrı kağıdına Burcu KÖKSAL vekili Av. Büşra BOYACI MİNVER'in 08/05/2024 tarihli dilekçesi ile cevap verdi.

İşte o cevapta ifade edilen hususlar;

"... Müvekkil Afyonkarahisar Belediye Başkan Burcu Köksal, 17.04.2024 tarihinde, Izmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuar'na katıldığı sırada odasinda tadilat yapılirken ses ve görüntü cihazının bulunduğu bilgisini almıştır. Müvekkil bu bilgiyi yardımcısı Ömer Yıldız'dan almıştır.

Müvekkilin sonradan edindiği bilgiye göre, iş bu cihaz yerinden sökülürken kırıldığı ve kullanılmaz duruma geldiği için oda içerisindeki inşaat artıklarıyla birlikte atılmıştır.

Arama sırasında Ömer Yıldız'ın belediyede olduğu bilgisi müvekkilime verilmiştir.

Yapılan aramaya ilişkin herhangi bir tutanak ve rapor tutulmamıştır.

Daha sonra müvekkilime verilen bilgiye göre Zeren Güvenlik ve Danışmanlık Şirketi (Armağan Zeren) aracılığıyla gerekli aramalar yapılmış, arama sırasında bulunan bir adet şüpheli mouse şirkete teslim edilmiştir.

Şirketçe henüz tarafımıza sunulmuş bir rapor mevcut değildir.

Devletin bekasını, bölünmez bütünlüğünü ilgilendiren konular ya da herhangi bir tehlike arz edecek suç unsuru olmadığından, müvekkilim iş bu olaydan dolayı şikayetçi değildir.

Kaldı ki müvekkilin şahsına yönelen bir suç oluşmadan durum fark edilmiştir.

Müvekkilin belediyeyi devralmasından sonraki günlere denk gelen bayram tatili nedeniyle müvekkil aktif bir şekilde makam odasında çalışmaya başlayamadan, tadilat sırasında söz konusu olaylar yaşandığından müvekkilin bir zararı yoktur.

Müvekkil şikayetçi değildir.

Müvekkil kısır siyasi tartışmalarla vaktini boşa harcamamak, Afyonkarahisara hizmet edebilmek adına konunun gündemde kalmasının yararlı olmayacağı kanaatindedir.

Müvekkilin şahsına ve makamına yönelik bir fil olmadığı düşüncesindeyiz ..."

TERÖRLE MÜCADELE EKİPLERİ İŞİN PEŞİNİ BIRAKMADI,  ARAMAYI YAPANLARINDA İFADELERİNİ ALDI

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü Ekipleri Belediyede Makam Odasında arama yaptıkları belirtilen kişileri de bularak ifadelerini aldı.

TEM önce o kişileri tespit etti...

TEM Ekipleri Belediye binası içerinde bulunan asansörlerin güvenlik kamera görüntü kayıtlarını inceledi.

O kayıtlarda 17.04.2024 tarihinde saat 14:00:19 sıralarında asansöre ellerinde siyah renkli bavul tipi çanta bulunan orta yaşlarda iki erkek şahsın girdiği, şahısların açık kimlik bilgilerin yönelik yapılan araştırmada, belediye hizmet katında “böcek-ses kayıt cihazı vb.” araması yapan kişilerin Saltuk Savaş DOLU ve Armağan ZEREN isimli şahıslar olduğu tespit edildi.

Saltuk Savaş DOLU’nun 07 Mayıs 2024 tarihinde Cumhuriyet Başsavcılığınca ifadesi alındı.

İŞTE O İFADE...

" Macro3 Elektronik Güvenlik isimli şirketin sahibiyim. ... 15/04/2024 tarihinde kendisini Aykut olarak tanıtan şahıs beni aradı. "seni Yüntaş şirketinin genel müdürü Kemal Beyle tanıştıracağım" dedi.

Daha sonra kendisini Kemal olarak tanıtan şahıs aradı, üçlü konferans görüşmesi yaptık. Belediye binasında güvenlik araması yapmak istediklerini söylediler. 17/04/2024 tarihinde Afyonkarahisar belediye binasında güvenlik araması yapmak üzere anlaştık. 16/04/2024 günü Afyonkarahisar'a geldim ve Yüntaş şirketinde Kemal beyle buluştuk.

17/04/2024 günü sabah da iş arkadaşım Armağan Zeren Afyonkarahisar'a geldi.

Birlikte Yüntaş'ta buluştuk.

Akabinde aynı gün saat 13.20 sıralarında Kemal, Armağan ve ben belediye binasına geçtik.

Yanımızda bulunan siyah tekerlekli valiz içerisinde spekturum analizör, termal kamera, sinyal dedektörü, teleskop kamera bulunuyordu.

Yaklaşık 2 saat boyunca belediye başkanının makam odasında ve bir başkan yardımcısının odasında elektronik ve teknik güvenlik kontrolü çalışması yaptık.

Arama çalışmamızda başkanın makam odasında ve başkan yardımcısının odasında ortam dinleme ve izleme yapma kabiliyeti olan herhangi bir cihaz ya da materyal bulamadık.

Yaklaşık 2 saat boyunca makam odasında arama yaptık, her yeri aradık.

Yaklaşık 20 yıldır bu işi yaparım.

İçeride herhangi bir böcek ya da casus dinleme cihazı bulunması halinde mutlaka tespitini yapardık.

Sadece belediye binası içerisinde bizim de kullanmış olduğumuz asansör içerisinde bir adet kamera olduğunu binadan ayrıldığımız sırada fark ettik. Asansör içerisindeki kamera kayıt cihazına herhangi bir müdahalemiz olmadı. Sadece Kemal beye asansör içerisinde kamera olduğunu ilettik.

Arama sırasında herhangi bir cihaz bulamadığımızın bilgisini Kemal Beye verdik. Burcu Köksal ile hiç görüşmedik. Bildiğim kadarıyla asansör herkesin ortak olarak kullandığı asansördü. Makam odasında arama sırasında yanımızda Yüntaş şirketininin müdürü Kemal bey dışında açık kimlik bilgilerini bilmediğim 7-8 kişi vardı.

İnternet haber kaynaklarında asansör ve makamdan kamera çıktığına dair haberler içeriklerindeki video görüntülerini izledim.

14 saniyelik video görüntüsünde; böcek olduğu iddia edilen yerde siyah elektrik bantları bulunuyordu.

Orada herhangi bir cihaz bulunmadı.

Delik siyah elektrik bantlarıyla kapalıydı ancak biz bantları söktük.

Hatta 14 saniyelik görüntüde içeride bulunan şahıslar ben, Armağan bey ve Kemal beydir.

Arama yaptığımız esnada görüntüleri kimin çektiğini bilmiyorum.

Görüntüler bilgimiz dışında çekildi.

Biz de mağdur olduk.

Oda içerisindeki tadilat biz güvenlik araması yaptıktan sonra başlamış.

Arama yaptığımız esnada odada tadilat başlamamıştı”

ASKER EMEKLİSİ KİŞİ DE İFADE VERDİ;

Makam odasında böcek ve gizli kamera arayan diğer kişi olan emekli asker Armağan ZEREN'in ifadesi de ilginç...

İŞTE O İFADE

"Zeren Güvenlik ve Danışmanlık isimli şirketin sahibiyim.

Aynı zamanda emekli askerim.

Şirketim elektronik güvenlik danışmanlığı alanında hizmet verir.

Aykut ve Kemal bey 15/04/2024 tarihinde iş arkadaşım Saltuk Savaş Dolu ile iletişime geçerek Afyonkarahisar Belediye binasında güvenlik araması yapılmasını istemişti.

Afbel isimil otelde Saltuk ile buluştuk.

Buradan önce Saltuk ile Yüntaş firmasına gittik.

Burada Kemal beyle buluştuk.

Oradan da aynı gün hatırlamadığım saatte Saltuk ve Kemal beyle Afyonkarahisar belediye binasına geçtik.

Yanımızda bulunan siyah tekerlekli valiz ve el çantamızın içerisinde sinyal tespit cihazı, hat kontrol cihazı, pasif dedektör, aktif dedektör, spekturum analizör, termal kamera, sinyal dedektörü, teleskop kamera bulunuyordu.

Yaklaşık 2 saat boyunca belediye başkanının makam odasında, toplantı odasında ve bir başkan yardımcısının odasında elektronik ve teknik güvenlik kontrolü çalışması yaptık.

Arama çalışmamızda başkanın makam odasında, toplantı odasında ve başkan yardımcısının odasında ortam dinleme ve izleme yapma kabiliyeti olan herhangi bir cihaz ya da materyal bulamadık.

Yaklaşık 24 yıldır bu işi yaparım.

İçeride herhangi bir böcek ya da casus dinleme cihazı bulunması halinde mutlaka tespitini yapardık.

Sadece belediye binası içerisinde bizim de kullanmış olduğumuz asansör içerisinde bir adet kamera olduğunu binadan ayrıldığımız sırada fark ettik. Asansör içerisindeki kamera kayıt cihazına herhangi bir müdahalemiz olmadı. Sadece Kemal beye asansör içerisinde kamera olduğunu ilettik. Arama sırasında herhangi bir cihaz bulamadığımızın bilgisini Kemal Beye verdik.

Burcu Köksal ile hiç görüşmedik. Bildiğim kadarıyla asansör herkesin ortak olarak kullandığı asansördü.

Makam odasında arama sırasında yanımızda özel kalemden sekreter bayan, Yüntaş şirketininin müdürü Kemal bey, tadilat için gelen ekipten 4 kişi bulunuyordu. Toplam 8 kişiydik.

Bunların dışında kimse yoktu.

Güvenlik araması karşılığında Yüntaş firmasına danışmanlık hizmet bedeli adı altında 66.000 TL bedelli bir fatura kestik.

Ödeme bana ait Zeren Güvenlik Danışmanlık Şirketine yapıldı.

İnternet haber kaynaklarında asansör ve makamdan kamera çıktığına dair haberler içeriklerindeki video görüntülerini izledim.

14 saniyelik video görüntüsünde; böcek olduğu iddia edilen yerde siyah elektrik bantları bulunuyordu.

Vali Yiğitbaşı’na El Emeği Göz Nuru Hediye Vali Yiğitbaşı’na El Emeği Göz Nuru Hediye

Orada herhangi bir cihaz bulunmadı.

Delik siyah elektrik bantlarıyla kapalıydı ancak biz bantları söktük.

Hatta 14 saniyelik görüntüde içeride bulunan şahıslar ben, Saltuk bey ve Kemal beydir. Arama yaptığımız esnada görüntüleri kimin çektiğini bilmiyorum. Görüntüler bilgimiz dışında çekildi.

Biz de mağdur olduk. Oda içerisindeki tadilat biz güvenlik araması yaptıktan sonra başlamış.

Arama yaptığımız esnada odada tadilat başlamamıştı.

Yaptığımız arama sırasında görüntü kaydı almadık.

Herhangi bir fotoğraf çekmedik. Tutanak tutmadık ... "

 Belediye Teknikeri de ifade verdi.

İŞTE O İFADENİN İÇERİĞİ

 Cumhuriyet Başsavcılığı kayıtlarına geçen o ifadede şu satırlar yer aldı;

Afyonkarahisar Belediyesinde inşaat teknikeri olarak çalışan Hüseyin KINACIOĞLU 17/04/2024 tarihinde Fen İşleri Müdürünün kendisini arayarak yük asansörünün bulunduğu 2. kattaki kapıyı açmasını istediklerini, burada müdür beyle birlikte Yüntaş Müdürü Kemal Bey, Başkan Yardımcısı Erkan ÜNSAL, ellerinde çekmeli çanta bulunan üç şahsın bulunduğunu, kendisinin sadece kapıyı açtığını, ne konuşulduğunu duymadığını, bir ara böcek kelimesinin kullanıldığını duyduğunu, aynı gün akşam müdür beyin kendisini arayarak başkan makam odasına gideceklerini söylediğini, makam odasında herhangi bir tadilat yapılmadığını, makam odasında bulunan şahısların aynı gün ayrıldıklarını ve tadilatın başladığını, makam odasında neler yaşandığını bilmediğini anlattı.

Cumhuriyet Başsavcılığı, o ifade ile ilgili şu satırlara yer verdi;

Belediyeye bağlı Yüntaş firmasında boya ustası olarak görev yaptığını, Hüseyin KINACIOĞLU'nun tarihini hatırlamadığı bir gün akşam kendisini belediye binasına çağırdığını, başkan makam odasına girdiğinde hatırlamadığı bir Belediye Başkan Yardımcısı, Fen İşleri Müdürü ve Hüseyin KINACIOĞLU'nun bulunduğunu, kendisine odada tadilat yapılacağı ve alçı panların söküleceğinin söylendiğini, oda içerisinde henüz tadilat yapılmadığını, eşyaların oda içerisinde bulunduğunu, daha sonra eşyaların taşındığını ifade etti.

AFYONKARAHİSAR CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI,

BURCU KÖKSAL’IN İDDİALARINA DAYALI OLARAK YAPTIĞI SORUŞTURMADA ŞU KANAATE VARDI;

 

İddia haricindeki delillere göre;

VARAN 1

17/04/2024 tarihinde bulunduğu iddia edilen ve iddiaya göre suç delili ve suça konu eşya vasfında olmaları nedeniyle muhafaza edilip derhal adli makamlara bildirimde bulunulup teslim edilmesi gereken cihazların, 29/04/2024 tarihli belediye cevabi yazısında, imha edildiklerinin bildirilmesi,

VARAN 2

19/04/2024 tarihinde emniyet birimlerince belediye binasında yapılan incelemede her hangi bir iz ve delil elde edilememiş olması, aynı işlem esnasında beyanları alınan belediye personeli ile huzurda tanık sıfatıyla dinlenen, makam odasının tadilatı ile görevli belediye çalışanlarının iddiaya konu cihazları görmemiş olmaları,

VARAN 3

29/04/2024 tarihli belediye cevabi yazısında tarama işleminin "Özel şirkete ya da belediye şirketine yaptırılmamıştır. Hazırda bulunan kişilerce işlem yapılmıştır." şeklinde belirtilerek, kime yaptırıldığının gizlenmeye çalışılması; tarama işlemini yapan Zeren Güvenlik Danışmanlık Şirketi yetkililerinin el konulan güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi neticesinde kolluk tarafından tespit edilebilmesi,

VARAN 4

Zeren Güvenlik Danışmanlık Şirketi yetkilileri tanıklar Saltuk Savaş DOLU ve Armağan ZEREN’in; 17/04/2024 tarihinde söz konusu mekanlarda iki saat boyunca elektronik ve teknik güvenlik kontrolü çalışması yaptıklarını ve ortam dinleme / izleme kabiliyeti olan herhangi bir cihaz ya da materyal bulamadıklarını beyan etmeleri; inceleme tutanaklarında 14 saniyelik video olarak bahsedilen ve sosyal medyada: “Makam odasına konan kameranın yeri böyle görüntülendi.” haberi ile gösterilen videodaki delik konusunda ise; üzerinde siyah elektrik bantla kaplı iken bantın kendileri tarafından sökülmesi sonucu son haline geldiğini, burada herhangi bir cihaz bulunmadığını ve videoda delikten görüntülenen kişilerin kendileri olduğunu beyan etmeleri karşısında;

VARAN 5

İhbarda Bulunan Burcu KÖKSAL'ın; belediyenin başkanlık makamı, özel kalem ve sekreterliğin bulunduğu odalarda “böcek” olarak tabir edilen dinleme cihazları ve gizli kameralar bulunduğu iddialarının gerçek dışı olduğu ve yine Hüseyin MENTEŞ hakkındaki isnatlarının gerçeği yansıtmadığı neticesine varılmıştır.

 

İŞTE AFYON CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞININ KARARI

İddiaya konu olayın gerçek olmadığı anlaşıldığından olay ve şüpheli/şüpheliler hakkında kamu adına KOVUŞTURMA YAPILMASINA YER OLMADIĞINA,

Karara süresinde itiraz edilmemesi yada itirazın ret ile sonuçlanması halinde Burcu KÖKSAL hakkında Suç Uydurma ve İftira suçlarından soruşturma yürütülmek üzere GEREĞİNİN TAKDİR VE İFASINA,

5320 sayılı Kanunun 16.maddesi uyarınca kararın bir suretinin soruşturmada görev alan kolluk birimine; birer suretinin ise idari olarak gereğinin takdiri için Afyonkarahisar Valiliği ile Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı'na GÖNDERİLMESİNE,

Kararın ihbar eden/mağdur vekiline TEBLİĞİNE,

Kararın 02/05/2024 tarihinde bilgi edinme talebi hakkında dilekçe ibraz eden Mehmet ZEYBEK'e TEBLİĞİNE,

Söz konusu karara karşı tebliğ tarihinden itibaren yasal süre olan 15 gün içerisinde Afyonkarahisar Sulh Ceza Hakimliği'ne doğrudan veya Cumhuriyet Başsavcılığımız aracılığıyla itiraz edilebileceğine,

itirazın reddedilmesi halinde CMK'nun 173/3. maddesi uyarınca itiraz edenin, itiraza ilişkin giderleri ödemeye mahkum edileceğinin ihtarına, CMK'nun 172. ve devamı maddeleri gereğince karar verildi. 

BURCU KÖKSAL

ŞİKAYETÇİ İDİ SANIK MI OLACAK?

 BALTAYI TAŞA MI VURDU?

ODAK’ın görüştüğü önemli hukukçular Afyonkarahisar Cumhuriyet Başsavcılığının bu kararının net olduğunu ve bu şekilde kesinleşmesinin ardından Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’ın Suç Uydurma ve İftira suçlarından soruşturulmasının yapılmasının kuvvetle muhtemel olduğunu vurguladılar.

Kaynak: ODAK ÖZEL HABER / MEHMET EMİN GÜZBEY