Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü'nün pavyon dansı ile üne kavuşan "Dilber" sahnesini kendi hesabından yayınlayan Özcan, "Babamdan kalan tarlayı sattım, sana Bolu'dan ev aldım" ifadelerini kullandı. Özcan'ın bu paylaşımı, sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki gördü.

Kapak 210523

Bolu Belediye Başkanı'nın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım, tüm gözleri üzerine çekti. Sosyal medya platformu üzerinden Dilber sahnesini içeren bir video yayınlayan Özcan, "Babamdan kalan tarlayı sattım, sana Bolu'dan ev aldım. Türkiye'nin en güzel şehri Bolu'ya bekliyoruz" notunu düşerek videonun altına yazdı.

TANJU ÖZCAN'DAN HAREKETE GEÇİREN PAYLAŞIM

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın paylaşımına kullanıcılar çok sayıda olumsuz yorum yaptılar. 180 bini aşan izlenme sayısına ulaşan videonun altında, belediye başkanının paylaşımını eleştiren birçok yorum yer aldı.

A S L K

Kullanıcılar "Rezalet tweet, hiç komik olmamış", "Pavyon güzellemesi yapmak ne zamandan beri moda?", "Bu bir şaka olmalı", "Desteklediğimiz kişilerin her zaman böyle yol kaybettiğini görmek üzücü", "Farkında mısınız, pavyon kültürünü yücelten bir mesaj verdiniz. Genç kadınların hayatının karardığı bu yeri övmek ne kadar doğru? Lütfen daha bilinçli adımlar atın" gibi ifadelerle tepkilerini dile getirdiler.

SOSYAL MEDYADA DİLBER FENOMENİ

İnci Taneleri dizisinde yer alan ve Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakterinin pavyon sahnesi, sosyal medyada büyük ses getirdi. Merakla beklenen dizinin ilk bölümü yayınlandığında, Dilber karakterinin dansı izlenme rekorları kırarak sosyal medyanın ana gündemlerinden biri oldu.

Dilber In Dansi Rekor Kirdi 26 Milyon Izledi 302327

Sincanlı Erkal'ın "Gemileri Yakarım" adlı şarkısına eşlik eden sahne, hızla yayılarak viral bir fenomene dönüştü.

Kaynak: FATMA SEDA CAN