Belediyenin eski döneminden kalan Kaymak Festivali için ayrılan alanın şimdiki hali görenleri üzdü. Horan Parkı'nda bulunan bu alanda oturma banklarının kırık dökük hali ve yabani otların büyümesi, vatandaşlar arasında "Bir zamanlar burası festival alanıydı. O zamanlar buraya geldiğimizde içimiz açılırken şuan kararıyor" yorumlarının yapılmasına neden oldu.

ÖZENMEK İSTEMİYORUZ

Vatandaşlar Bolvadin Belediye Başkanı Fatih Kayacan’a tepkili. Bazı Bolvadinli vatandaşlar, “Kayacan ne bir festival nede başka bir etkinlik yapmıyor. Bolvadinliler her zaman eğlenmek için komşu ilçemiz Emirdağ’a ya da başka yerlere gidiyor. Neden memleketimiz için, kendi esnaflarımızın kazanması için bir adım atılmıyor. Bolvadin’e bir şey kazandırmış olsa anlayacağız, evet Kayacan bunu yaptı ve bu yüzden buralarla ilgilenmedi diyeceğiz. Alanın hali harabe durumda, eskiler güzeldi. Diğer ilçeler festival için ilçemize gelirdi. 10 yıldan beri Bolvadin Belediye Başkanlığı yapan Fatih Kayacan, biraz Bolvadin’le ilgilensin. Biz artık başka ilçe ya da illerde görüp Bolvadin’e geldiğimizde üzülmek istemiyoruz ” dediler.

TAMİRE Mİ, BOZMAYA MI?

Bolvadin Yeni Sanayi Sitesi'ndeki yolların da kötü durumda olduğunu belirten vatandaşlar, altyapı sorunlarına ve sosyal donatıların yetersizliğine dikkat çekip, bölgedeki keskin virajların tehlike oluşturduğunu, yolların durumunun tarla yollarını andırdığını söylediler. Vatandaşlar, “Sanki sanayiye arabamızı tamir ettirmeye değil de, arabayı bozmaya geliyoruz” ifadelerini kullandılar.

Kaynak: ÖZEL HABER: FADİME ÖZKARAN//CEMİLE KAYTAN