Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde, baharın müjdecisi Hıdırellez coşku içinde kutlandı. Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı’nın ev sahipliğinde düzenlenen etkinlikte, bölge protokolü ve vatandaşlar bir araya geldi.

Düzenlenen şenliğe Bolvadin Kaymakamı Ali Arıkan, Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, MHP İl Başkan Yardımcıları Doğan Şimşek ve Recep Yaman, İl Sekreteri Beytullah Bostancı, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye başkanları, İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Katılımcılar, Hıdırellez geleneğine uygun olarak dilek diledi, dualar etti ve baharın gelişini birlikte kutladı.

“GÖNÜLLER BİR OLDU”

Günün anlam ve önemine dair açıklamada bulunan Başkan Derviş Aynacı, bu özel günün birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını pekiştirdiğini ifade etti. Aynacı, “Dileklerin tutulup, duaların göğe yükseldiği bu güzel günde; hep birlikte baharın gelişini kutladık, muhabbet ettik, gönüllerimizi birleştirdik. Baharın bereketiyle ülkemize huzur, sofralarımıza bolluk gelsin inşallah” dedi.

VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Renkli görüntülere sahne olan Hıdırellez Şenliği, halk oyunları gösterileri, ikramlar ve çeşitli etkinliklerle gün boyu devam etti. Etkinlik sonunda vatandaşlar, bu tür organizasyonların geleneksel hale getirilmesini istediklerini belirterek, Başkan Aynacı’ya teşekkür etti.

Yeni Göktürk Hareketi Afyonkarahisar İl Başkanı Atandı Yeni Göktürk Hareketi Afyonkarahisar İl Başkanı Atandı

  

Kaynak: MURAT EMRE