Ziyaret kapsamında, her iki yetkili de çeşitli sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle birebir ilgilendi. Öğrencilerin karne heyecanını paylaşan Bolat ve Özçal, çocuklara gelecekte başarılarının devamını diledi. Bu özel günde miniklerle yakından ilgilenen yetkililer, aynı zamanda eğitimcilerle sohbet edip eğitim süreçleri hakkında bilgi aldı.

taner bolat

Bu anlamlı günde öğrencilere moral veren Kaymakam Bolat, "Çocuklarımızın ilk karne heyecanını onlarla birlikte yaşamak ve bu özel anlarında onların yanında olmak gerçekten çok değerli. Eğitim hayatlarının ilk adımını atmış olan bu yavrularımızın gözlerindeki umut ışığını görmek, onlar için yapılacak daha çok iş olduğunu hatırlatıyor" dedi.

“Hüseyin Kağıt” Bolvadin’e geliyor, Hıdırellez şenlikleri başladı! “Hüseyin Kağıt” Bolvadin’e geliyor, Hıdırellez şenlikleri başladı!

eğitim

İlçe Milli Eğitim Müdürü Derviş Özçal ise, eğitimin sadece sınıflarda değil, sosyal etkinliklerle de desteklenmesinin önemine dikkat çekerek, "Öğrencilerimize sadece akademik başarılar değil, sosyal beceriler kazandırmak da bizim görevimiz. Onların ilk karne gününde yanlarında olmak ve onlara destek vermek bizim için büyük bir mutluluk" şeklinde konuştu.

bolvadin

Minik öğrenciler de karnelerini almanın heyecanını yaşarken, bazıları gelecekteki hayallerinden bahsetti. Öğretmenler ve veliler de bu mutlu günde çocuklarının yanında oldular.

Kaynak: SEDA CAN