İnci taneleri yine gündemi salladı! Azem’in kızıyla ilgili büyük sırrı ne? İnci taneleri yine gündemi salladı! Azem’in kızıyla ilgili büyük sırrı ne?

Özgen, meslektaşı gazeteci Can Özçelik'in hızlı müdahalesi sayesinde kurtulduğunu belirtti.

Programın aksiyon dolu anları ekran başındakileri endişelendirdi. "Cansu Canan Özgen ile Özgür İfade" programının sunucusunun yaşadığı bu talihsiz olay, canlı yayında yaşanınca korku ve panik anlarına sahne oldu. Özgen'in imdadına yetişen Oda TV Yazı İşleri Müdürü Can Özçelik, heimlich manevrası uygulayarak sunucunun hayatını kurtardı.

Canan

Programa ziyaretçi olarak katılan Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, tv100.com yazarları Hacı Yakışıklı ve Fuat Uğur, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Oda TV Yazı İşleri Müdürü Can Özçelik, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Barış Doster de bu ürkütücü anları canlı canlı şahit oldular.

Sadklsm

Cansu Canan Özgen yaşananlar karşısında gayet metanetini korudu ve konu hakkında bir açıklama yaptı: "Yayın sırasında ansızın nefes boruma kuruyemiş kaçtı. Can Özçelik'in hızlı ve etkin müdahalesi için kendisine minnettarım. Heimlich manevrasının önemini ve hayat kurtarıcı etkisini bir kez daha deneyimledik," dedi. Bu olay, hem izleyicileri hem de stüdyoyu bir anda kendine diken olaylardan biri olarak akıllara kazındı.

Özgen

Kaynak: SAFİYE KALENDER