Çay ilçesinde Belediye Başkanı Yaşar Kemal Kantartopu, Bolvadin Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İbrahim Çürük ile Çay Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ceylan Güler’i makamında kabul etti. Yapılan ziyaret kapsamında ilçe esnafının mevcut talepleri, beklentileri ve çözüm başlıkları masaya yatırıldı.

Ziyaret dolayısıyla memnuniyetini ifade eden Başkan Kantartopu, esnaf odaları ile iş birliğinin ilçe ekonomisinin gelişimi açısından önemli olduğunu belirterek katkı sunan tüm taraflara teşekkür etti.

580546629 17920065687196019 431986794013598461 N-1

Yurdunuseven’den Kalaycı’ya Başarı Dileği
Yurdunuseven’den Kalaycı’ya Başarı Dileği
İçeriği Görüntüle

ESNAF TALEPLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Gerçekleştirilen görüşmede ilçedeki ekonomik hareketlilik, saha talepleri ve esnafın özellikle son dönemde öncelik verdiği konular üzerinde değerlendirmeler yapıldı. Başkanlar, bölgede yaşanan sorun başlıklarını belediyeye aktardı.

Belediyenin devam eden saha çalışmaları ve planlanan adımlar hakkında odalara bilgi verilirken, ortak hareket edilerek çözümlerin hızlandırılması üzerine de görüş birliği sağlandı.

ORTAK ÇALIŞMALAR ELE ALINDI

Ziyaretin bir diğer başlığı ilçede yapılabilecek ortak projeler oldu. Esnafı güçlendirecek yeni çalışma planları, ilçe ekonomisini destekleyecek uygulamalar ve sektörel iş birlikleri üzerine fikir alışverişi gerçekleştirildi.

Belediye, esnaf odalarıyla güçlü irtibat ve birlikte çalışma kültürünün ilçenin ticaretine pozitif katkı sunacağına dikkat çekti. Başkan Kantartopu, ziyaret nedeniyle konuk başkanlara teşekkür ederek diyalog ve iş birliğinin devam edeceğini vurguladı.

Kaynak: GAMZE KARABULUT