Aile Destek Merkezi’nde hizmet verecek İyilik Odası’nın açılışına İlçe Yazı İşleri Müdürü M. Fatih Öner, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü İbrahim Kumcu, ilçe esnaflarından hayırsever Gökhan Şahin ve Muhterem Sarı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Feride Çiçek ile Vakıf Mütevelli Heyeti üyeleri de katıldı.

Çay’da Hayvanları Koruma Günü’nde farkındalık çalışması
Çay’da Hayvanları Koruma Günü’nde farkındalık çalışması
İçeriği Görüntüle

“PAYLAŞILAN HER İYİLİK BİR GÖNÜLE DOKUNUR”

Çay Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker, İyilik Odası’nın paylaşma ve dayanışmanın güzel örneklerinden biri olacağını belirtti. Projenin amacının ihtiyaç sahibi vatandaşların farklı temel ihtiyaçlarına destek olmak ve hiçbir vatandaşın ya da çocuğun kendisini yalnız hissetmemesini sağlamak olduğunu ifade eden Türker, paylaşılan her iyiliğin toplumsal birlikteliği güçlendireceğini vurguladı.

bir veya daha fazla kişi ve yazı görseli olabilir

HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR

İyiliği büyütmenin, ihtiyaç sahiplerine destek olmanın ve dayanışma ruhunu yaşatmanın ortak sorumluluk olduğunu dile getiren Kaymakam Türker, İyilik Odası’nın hayata geçirilmesinde emeği bulunan Vakıf Mütevelli Heyeti’ne, hayırseverlere ve maddi manevi destek veren herkese teşekkür etti. Türker, uygulamanın Çay ilçesine ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara hayırlı olmasını diledi.

bir veya daha fazla kişi, ışık ve yazı görseli olabilir

Kaynak: GAMZE KARABULUT