İstihdam edilen 210 kişiden 170’inin kadın olması, kadın istihdamına verilen değerin göstergesi olarak değerlendirildi. Kadına iş imkanı sağlayan tesis, bölgedeki kadınların ekonomik hayata katılımını destekleyerek, ailelerinin gelir seviyesini yükseltmeyi hedefliyor.

İL PROTOKOLÜN’DEN YOĞUN KATILIM

447903891 843186511177830 8249201074799672920 N

Açılış törenine, Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tören, bölge ekonomisine ve istihdama olan katkısı nedeniyle büyük ilgi gördü.

İSTİHDAMI ARTIRACAK PROTOKOL İMZALANDI

İş Bankası tüm müşterilerine bildirdi! Böylesi ilk kez oluyor! İş Bankası tüm müşterilerine bildirdi! Böylesi ilk kez oluyor!

Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, fabrikanın açılışı sırasında "İşbaşı Eğitim Programı" protokolünü de imzaladı. Açılışta konuşan Afyonkarahisar Valisi Yiğitbaşı, Bu protokol’ün, iş gücünün niteliğini artırmayı ve istihdamı desteklemeyi amaçladığını belirten Afyon Valisi Yiğitbaşı, program sayesinde yeni işe alınan personel iş başında eğitim alarak, sektördeki becerilerini geliştirebileceğini söyleyerek sözlerini tamamladı.

Editör: Mustafa Dadak