Ünlü komedyen, gösteri sırasında taşkınlık çıkaran iki seyirciye tepki göstererek sahneden ayrıldı. Ancak, iddialara göre, bu ayrılığın nedeninin "Hoş geldiniz CHP'liler" şeklindeki bir espriye yapılan tepki olduğu öne sürüldü. Ancak, gerçek durumun bu iddiayla örtüşmediği belirtiliyor.

Ünlü sunucu yaptığı diyetle gündemi sarstı! 1 çay kaşığıyla ayda 30 kilo verin Ünlü sunucu yaptığı diyetle gündemi sarstı! 1 çay kaşığıyla ayda 30 kilo verin

Bir seyircinin ifadesine göre, olay aslında bir kadın ve bir erkek izleyicinin taşkınlık yapmasıyla başladı. Kadının sürekli olarak yüksek sesle bağırıp Cem Yılmaz'a seslenmesi, çevredeki diğer izleyicileri rahatsız etti. Komedyen, durumu "Bu iş şova döndü" diyerek değerlendirip kısa bir süreliğine kulise geçti, ancak daha sonra geri dönerek gösteriyi devam ettirdi.

Olayın ardından taşkınlık yapan izleyicilerin salondan çıkarıldığı ve Cem Yılmaz'ın sahneye geri döndüğü bildirildi. Bu olayın, nasıl kontrol altına alındığı ve Cem Yılmaz'ın profesyonelliği konusunda tartışmaları beraberinde getirdiği gözlemleniyor.

Kaynak: Gamze Koçak