Kıbrıs’ta sevenleriyle buluşan şarkıcı Derya Bedavacı, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ramazan ayında kendisine vakit ayırdığını belirten Bedavacı, diyet ve sporla geçirdiği süreci paylaştı. Sahneye dönmenin mutluluğunu dile getiren şarkıcı, “Bugün Kıbrıs’tayız, burada olmaktan her zaman mutluyuz. Güzel bir bayram gecesi olacak” dedi.

AYRILIKLARIN MEVSİMİ YOK
Arabesk şarkılarının her mevsimde dinlendiğini söyleyen Bedavacı, Nisan ayında çıkacak yeni şarkısının daha eğlenceli olacağını belirtti. Sosyal medyada dinleyicilerinin mesajlarına da değinen şarkıcı, “Ayrılan değil de benim sayemde barışan çok çift var. Şarkılarımı birbirlerine göndererek iletişim kurduklarını söylüyorlar” ifadelerini kullandı.
ACI TATLI DOLU BİR ÖMÜR
Özel hayatına dair soruları yanıtlayan Bedavacı, eşi Murat Bedavacı ile 25 yılı aşkın süren birlikteliğini anlattı. “Herkesin hayatında zor zamanlar olur. Bizim ilişkimiz 25 yıl, çok anımız var, acı tatlı dolu bir ömür geçirdik birlikte” dedi. Yeni şarkısında yapay zeka kullanmayı düşünmediğini vurgulayan şarkıcı, bu tür işlerin samimi olmadığını ifade etti.

MÜZİĞE KENDİ PENCERESİNDEN BAKIYOR
Güncel müzik listeleriyle arasına mesafe koyduğunu belirten Derya Bedavacı, “İlk 50’de ben yoksam hiç bakmıyorum, ben varsam bakarım. Kulağıma hoş gelen her şarkıyı dinlerim. Bazen kimin söylediğini bilmediğim şarkılar bile hoşuma gidiyor. Yeni yapılan güzel işler var” açıklamasını yaptı.




