Afyonkarahisar Dinar İlçesinde bulunan ve yoğun trafik nedeniyle kazaları önlemek için yapım aşamasının tamamlanmasının ardından trafiğe açılan Yeni Çivril karayolu  adından yine kazalarla  söz ettirmeye devam ediyor.Yeni yılla birlikte yapımı tamalanan Yeni Çivril karayolu trafiğe açıldı. Yoğun trafik ve dar yollardan geçen eski Çivril yolunda yaşanan kazaların  bu yolun faaliyete geçmesiyle birlikte önlenmesi amaçlanıyordu. Ancak yeni yolda bariz ihmaller nedeniyle bir ayda 2 kaza meydana geldi. 

Olay Yeni Çivril yolu kavşagında meydana geldi. Trafik ışıgı eksikliği olan karayolunda meydana gelen kazaya bir tır sürücüsü ve kamyonet sürücüsü karıştı. olayda kontrolsüz olarak yola çıkanb tır ve kamyon sürücü birbirine çarptı. kazaya karışan sürücüler hafif yaralı olarak kurtarılırken araçlarda  maddi hasar meydana geldi. Çevredeki sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralılara ilk müdehaleyi olay yerinde yapıldı.Yaralılar ilk müdehalelerin ardından  Dinar Devlet Hastanesine kaldırıldı. edinilen bilgilere göre yaralıların hayati tehlikesi olmadığı ve durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

Olay yerine gelen Emniyet ekipleri tırafik akışının sağlanması için olay yerine çağırılan çekiçiler yardımıyla yol tekrar trafiğe açıldı. Emniyet ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. olayla ilğili araştırmalar devam ediyor 

>>ODAK HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilisim