AK Parti Dinar İlçe Başkanlığı, İl Koordinatörü Tayfun Şanlı, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Siper ve İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin İntepe’nin katılımlarıyla ilçe danışma meclisi toplantısını parti binasında gerçekleştirdi.

Di̇nar’da Yeni̇ Bütçe Hi̇zmetler Neler1

Toplantıya Haydarlı Belediye Başkanı, önceki dönem ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, belde ve köy mahalle başkanları ile Kadın ve Gençlik Kolları teşkilatları da katıldı.

BÜTÇE VE ÇALIŞMALAR

Toplantı, İl Koordinatörü Tayfun Şanlı’nın açılış konuşmasıyla başladı.

Di̇nar’da Yeni̇ Bütçe Hi̇zmetler Neler3

Ardından İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Siper, ilçeye yönelik 2025 yılı için planlanan 3 milyar 850 milyon TL bütçe, sıcak asfalt ve sathi kaplama çalışmaları, 17 çiftçiye sağlanan koyun desteği gibi önemli konular hakkında bilgilendirmede bulundu.

Di̇nar’da Yeni̇ Bütçe Hi̇zmetler Neler

İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin İntepe ise gençlik çalışmalarını aktardı. İlçe Başkanı, AK Parti hükümetinin ilçeye kazandırdığı hizmetleri ve gelecek planlarını paylaştı.

Afyon’da Hırsızlık Suçlusu Kıskıvrak Yakalandı!
Afyon’da Hırsızlık Suçlusu Kıskıvrak Yakalandı!
İçeriği Görüntüle

Di̇nar’da Yeni̇ Bütçe Hi̇zmetler Neler2

Program, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ile yapılan canlı bağlantı ve köy-mahalle başkanlarıyla karşılıklı istişareyle sona erdi.

Kaynak: GAMZE KARABULUT