Süper Amatör Lige yükselecek 3 takımın belirleneceği play-off grubu ilk maçında pazar günü A grubu lideri İscehisarspor ile C grubu lideri Dişli Belediyesi Hibritspor karşı karşıya geldi. 2 kırmızı kartın çıktığı karşılaşmada Dişli Belediyespor’a hayat veren gol 90+7. Dakikada Sadettin Arslan’dan geldi.

Geçtiğimiz yıl kurulan ve ilk sezonunda şampiyon olarak 1. Amatör Kümeye yükselen, bu sezonda grubunu lider olarak tamamlayarak Süper Amatör Lig yolunda play-off oynamaya hak kazanan Dişli Belediyespor ile son iki yılda büyük düşüş yaşayan ve yeniden Süper Amatör Lige yükselmek isteyen İscehisarspor’u karşı karşıya getiren karşılaşma nefes kesti. Maçın uzatma dakikalarında öne geçen İscehisarspor’a Dişli Belediyespor 90+7. Dakikada Sadettin Arslan cevap verdi.

spor

İLK YARI GOL SESİ ÇIKMADI

Kurtuluş Aslan, İbrahim Alaka ve Ramazan Taşkın hakem triosunun yönettiği karşılaşmanın ilk 45 dakikası golsüz sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına Dişli Belediyesi Hibritspor golle başladı. 47. Dakikada Şafak Kapanca’nın golüyle öne geçen Dişli Belediyesi Hibritspor’da 75. Dakikada kaleci Çağrı Burhan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 77. dakikada penaltı kazanan İscehisarspor Barış Özsarı’nın golüyle maça dengeyi getirirken, bu kez de 86. Dakikada Musap Dikmen’in kırmızı kart görmesiyle İscehisarspor 10 kişi kaldı. Son dakikaları nefes kesen karşılaşmanın ilk uzatma dakikasında 90+1. Dakikada İscehisarspor Yunus Akkaya ile öne geçti 2-1. Tam karşılaşma bu skorla sona erecek denilirken 90+7 Dakikada Dişli Belediyesi Hibritspor’da Sadettin Arslan çıktı ve maçı 2-2’ye getiren golü kaydetti. Süper Amatör Lig yolunda Dişli Belediyespor bu golle play-off grubuna İscehisarspor ile birlikte 1 puanla giriş yaptı.  

Kaynak: FADİME ÖZKARAN