Radyasyon Onkolojisi Uzmanı Doç. Dr. Yavuz Dizdar, AFSÜ Kitap ve Söyleşi Topluluğunun davetlisi olarak AFSÜ’de bir konferans verdi. Tıp Fakültesi Mavi Salonda düzenlenen konferansa çok sayıda akademisyen, idari personeller ve öğrenciler katıldı.

N2 A2291

81 İl Müdürü bir araya geldi! 81 İl Müdürü bir araya geldi!

Topluluk Danışmanı Doç. Dr. Hasan Camcı'nın açılış konuşmasının ardından sahneye çıkan İstanbul Üniversitesi Onkoloji Enstitüsü'nden Doç. Dr. Yavuz Dizdar, kişisel eğitim hayatı ve akademik kariyerinden örnekler vererek dengeli yaşam pratiklerini ele aldı. Konferans boyunca, her bireyin dünyaya, kendisine, ailesine ve diğer insanlara karşı sorumlulukları olduğunu vurgulayan Dr. Dizdar, tüketim alışkanlıkları ve özellikle beslenme konusunda bilinçli hareket etmenin önemine dikkat çekti.

N2 A2235

Doç. Dr. Dizdar, bilinçli beslenmenin prensip olarak her ürünün mümkün olduğunca doğalını tercih etmek anlamına geldiğini belirtti. Ayrıca, serbest piyasa koşullarında bazı gıda şirketlerinin insan sağlığını ve doğayı tehdit edecek şekilde besinler üzerinde oynamalar yaptığına dikkat çekerek, organik etiketiyle satılan ürünlere temkinli yaklaşılması gerektiğini vurguladı.

N2 A2231

Konferans, katılımcıların sorularını yanıtlayan Dr. Yavuz Dizdar'a Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Sarıkürkcü tarafından şilt verilmesi ve AFSÜ Kitap ve Söyleşi Topluluğu Danışmanı Doç. Dr. Hasan Camcı tarafından katılım belgesi ile çiçek takdim edilmesiyle sona erdi. Toplantının sonunda anı fotoğrafı çekilerek başarılı bir etkinlik tamamlandı.

N2 A2214N2 A2261

Kaynak: GAMZE KOÇAK