Afyonkarahisar’da korkutan SMS!
Afyonkarahisar’da korkutan SMS!
İçeriği Görüntüle

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, 23 Mart 2014 tarihinde İstanbul’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Büyük İstanbul Mitingi’nde sahne alan ve “Dombra” yorumuyla hafızalarda yer edinen Arslanbek Sultanbekov’u yıllar sonra TBMM’de yeniden misafir ettiğini duyurdu. Özkaya, buluşmaya ilişkin paylaşımında Sultanbekov ile birlikte Hamza Yılmaz’ın da TBMM’de ağırlandığını belirtti.

YILLAR SONRA GELEN BULUŞMA

Özkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 23 Mart 2014 tarihine atıfta bulunarak, Sultanbekov’un Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Büyük İstanbul Mitingi’nde milyonlarca vatandaşın önünde sanatını icra ettiği dönemi hatırlattı. Aradan geçen yılların ardından gerçekleşen buluşmanın kendisi açısından ayrı bir anlam taşıdığını ifade etti.

“GÜZEL HATIRALARI BİRLİKTE YAD ETTİK”

24 Ağustos 2026 tarihinde TBMM’de gerçekleşen buluşmaya ilişkin değerlendirmesinde Özkaya, Arslanbek Sultanbekov’u “dostum”, Hamza Yılmaz’ı ise “değerli hocamız” ifadeleriyle andı. Özkaya, geçmişten bugüne uzanan dostlukların ve güzel hatıraların önemine dikkat çekerek, buluşmadan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Özkaya paylaşımında, “Zaman akıp gidiyor; geriye ise gönüllerde baki kalan güzel hatıralar, dostluklar ve hoş sadâlar kalıyor” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ / E.K