Nobel Barış Ödülü adayı ve dünyaca ünlü yazar Akif Manaf, Fransa'nın Lyon ve Macon şehirlerinde düzenlenen imza günlerinde kitapseverlerle buluştu. Kitapları birçok farklı dile çevrilen yazar, Fransız okurlardan büyük ilgi ve coşku gördü.

Motoruyla dünyayı gezdi Türkiye’de hayatını kaybetti! Motoruyla dünyayı gezdi Türkiye’de hayatını kaybetti!

91058544 A6B4 4Bb8 8Cd3 54Ecd5C9Bb67

Lyon ve Macon'daki İmza Günlerinde Yoğun Katılım

Lyon ve Macon şehirlerinde yoğun katılımla gerçekleşen imza günlerinde okurlar, kişisel gelişim alanında 94 eseri bulunan Manaf'ın kitaplarını imzalatma ve yazarla sohbet etme fırsatı buldu.

Sade ve Akıcı Anlatımıyla Geniş Okur Kitlesine Hitap Ediyor

Dünyada geniş bir okur kitlesi tarafından her geçen gün daha fazla takip edilen Akif Manaf, kitaplarında en karmaşık konuları sade bir anlatımla aktarmasıyla dikkat çekiyor. Yazar, günümüzün en sıra dışı kalemlerinden biri olarak öne çıkıyor.

İnsan ve Toplum Konularında 94 Eser

Yaratıcılık, Aşk, Zekâ, Başarı, Mutluluk, Değişim, İnsan, Devrim, Hırs, Şöhret, Siyaset, Ahlak, Merhamet, Aydınlanma, Bilinç, Anlayış, Zihin, Bilgelik, Yol, Duygu, Masumiyet, Kuşku, Merak, Kahkaha ve Fanatizm gibi insana dair hemen her konuda yazılmış 94 eseri bulunan Manaf, şaşırtıcı bir sadelik ve akıcı bir anlatımla her kesime hitap ediyor.

"Yazar Avrupa ve Amerika’daki Kitap Fuarlarında Okurlarla Buluşmaya Devam Edecek"

Bilgelik dolu ve farkındalık yaratan 100'e yakın eseri ile ülkemizi yurt dışında da başarıyla temsil eden Akif Manaf, Avrupa ve Amerika'daki kitap fuarlarında düzenlenecek imza günlerine katılarak kitapseverlerle buluşmaya devam edecek.

Kaynak: FATMA SEDA CAN