Ege Üniversitesi Bilim Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (EBİLTEM) Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Sıdıka Eren ve Sanayi İlişkiler Birimi Yürütücüsü Ahmet Akıllıoğlu, Afyon Kocatepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Üniversitesi(AFSÜ) Teknoloji ve Transfer Ofisi'ni ziyaret etti.

001 6

Enerji yatırımları görüşüldü! Enerji yatırımları görüşüldü!

Ziyarete, AFSÜ TTO Koordinatörü Öğr. Gör. Emre Semiz, Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Sevim Aydoğan ve AFLORA sorumlusu Gıda Yüksek Mühendisi Kübra Azel Bayar da katıldı. Toplantıda, iki üniversite arasında iş birliği geliştirilebilecek faaliyetler ve projeler ele alındı. Ayrıca, Ege Üniversitesi EBİLTEM TTO çatısı altında yürütülen EBIC-EGE (Ege Bilgi ve Yenilik Merkezi) projesi de detaylı olarak değerlendirildi ve Afyonkarahisar özelinde bir etkinlik düzenlenmesi planlandı.

Ziyaret sırasında, AFSÜ TTO'nun faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi alışverişi yapıldı. Ayrıca, AFLORA ürünleri ve AFSÜ TTO Tıbbi Mantar Üretim Tesisi konuklara tanıtıldı. Bu ziyaret, iki üniversite arasındaki iş birliği ve bilgi paylaşımını artırmayı amaçlayan önemli bir adım olarak gerçekleşti.

Kaynak: GAMZE KOÇAK