Emekli E K S T R A O D E M E Y I Kapti 22 23 24 Nisanda Hesaplara Yatiriliyor 640X331

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onayıyla emeklilere müjdeli haberler gelmeye devam ediyor. Bir süredir ek zam bekleyen ancak hayalleri henüz gerçekleşmeyen emeklilere beklenmedik ek ödeme fırsatı sunuluyor. Emeklilere Cumhurbaşkanı imzasıyla ek ödeme yapılacak. 19, 20 ve 21 Nisan tarihlerinde yapılacak ödemelerle ilgili son dakika açıklamaları yapıldı. Bu ödemelerden emekli maaşı alan herkes yararlanabilecek. Bu kapsamda; SSK Bağ-kur 4C ve EYT’li fark etmeden ek ödeme imkanları sağlanacaktır…

İslam Memiş yatırım yapmayan pişman olur dedi! Tüm yatırımcılar yön değiştirdi İslam Memiş yatırım yapmayan pişman olur dedi! Tüm yatırımcılar yön değiştirdi

Emeklilerin ek maaş artışı umutları suya düştü. Hükümetin son açıklamalarının ardından emekli maaşı artışı Temmuz ayına ertelendi. Bu nedenle emekliler dikkatini ek ödemelere yoğunlaştırıyor. SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı ve EYT emeklileri için Cumhurbaşkanı nayıyla ek ödeme imkanları devam ediyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’a 12 bin TL’ye kadar ek ödeme talimatı gönderildi. Emeklilik hak sahipleri bu ödeme gücünden istisnasız olarak yararlanabilirler. Emekliler, bşvurularını 30 Nisan’a kadar yaparak ek ödeme imkanından faydalanmaya hak kazanacaklar.

EMEKLİLER İÇİN EK ÖDEME KARARI

Emekli Ekstra Odemeyi Kapti 22 23 24 Nisan Da Hesaplara Yatiriliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere nakdi yardım ödenmesine ilişkin talimat yayınladı. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank emeklilerin yükünü hafifletmek için ödemelerini artırdı. Kamu bankalarının yapması gereken yeni ödeme tutarı artık 12 bin TL’ye çıktı. Tamamen ücretsiz ve geri ödemesiz olarak sunulacak ek ödeme fırsatlarına ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Emekliler, başvuru sürecini 30 Nisan’a kadar yaptıklarında ek ödeme seçeneklerini anında değerlendirebilecek.

Üç kamu bankası emeklilere sunacakları yeni promosyon tutarlarını açıklarken, hızlı ve kolay başvuru süreci de başaltıldı. Artık emeklilerin evrak işlerini tamamlamak için şubeye gitmelerine ve yorulmalarına gerek yok. Emeklilik transferleri ve başvurular dijital bankacılık kanalları üzerinden tamamlanabilmektedir. Dijital asistanla sohbet ederek emekli maaşınızı Ziraat, Vakıfbank veya Halkbank bankalarından birine aktarabilir, birkaç dakika içinde promosyon sözleşmesi imzalayabilirsiniz.

3 İŞ GÜNÜ İÇERİSİNDE HESABA ÖDEME

Kamu bankalarının başlatmış olduğu yeni promosyon fırsatları, emekli olan başvuru sahibine IBAN numarasını 3 iş günü içerisinde verecek. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ta uzun beklemelere gerek kalmadan hızlı ve basit promosyon desteği sizi bekliyor. Kampanyaya katılmak isteyenler dijital bankacılık üzerinden hemen kayıt yaptırabilir veya şubeye gidebilirler. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’tan promosyon fırsatlarından yararlanmak için son tarih 30 Nisan 2024 olarak belirlendi. Başvurunuzu hemen tamamlayarak promosyon desteğinden yararlanabilirsiniz.

Kaynak: GAMZE KOÇAK