Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, eğitime ve çocukların akademik gelişimine yönelik yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Belediyenin öz kaynaklarıyla TOBB İlkokulu bünyesinde hazırlanan kütüphanenin açılış töreni; Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, AK Parti İlçe Başkanı Emrah Mola, İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürkan Emeksiz, belediye birim müdürleri, okul idarecileri, veliler ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi.

bir veya daha fazla kişi görseli olabilir

BAŞKAN KOYUNCU’DAN EĞİTİMDE BÜYÜME VURGUSU

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, ilçenin hızla artan nüfusuna ve büyüme ivmesine dikkat çekti. Eğitim alanındaki ihtiyaçların bu büyümeye paralel olarak arttığını belirten Koyuncu, şu ifadeleri kullandı:

"Şehrimizin hızla büyümesi ve artan nüfusumuz, eğitim alanındaki ihtiyaçlarımızı da beraberinde getiriyor. Bu yıl eğitim hayatına başlayan bu yeni okulumuzun bile yakın zamanda yetersiz kalacağını öngörüyoruz. Bu doğrultuda ilçemize yeni okul binaları kazandırmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Okul ziyaretlerimizde tespit ettiğimiz eksiklikleri hızla tamamlıyoruz."

yazı görseli olabilir

Milletvekili Özkaya: Afyonkarahisar’da 589 Su Tesisi Tamamlandı
Milletvekili Özkaya: Afyonkarahisar’da 589 Su Tesisi Tamamlandı
İçeriği Görüntüle

BİR MÜJDE DE KONFERANS SALONU İÇİN GELDİ

Konuşmasında öğrencilere bir de müjde veren Başkan Koyuncu, kütüphanenin ardından okula bir de mini konferans salonu kazandırılacağını duyurdu. Eğitime desteklerinin süreceğini ifade eden Koyuncu, kütüphanenin kurulmasında emeği geçen tüm belediye personeline teşekkür ederek tesisin öğrencilere hayırlı olmasını diledi.

EĞİTİME DESTEK PLAKETİ

Program kapsamında, TOBB İlkokulu Müdürü Melike Şahbaz tarafından Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’ya, eğitime sunduğu katkılar ve okula kazandırılan kütüphane dolayısıyla bir teşekkür plaketi takdim edildi. Tören, katılımcıların öğrencilerle birlikte kütüphaneyi gezerek kitapları incelemesi ve çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

şunu diyen bir yazı '地' görseli olabilir

bir veya daha fazla kişi, ders çalışan insanlar, çocuk oyuncağı ve yazı görseli olabilir

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ