Emirdağ’da ticari ve sosyal yaşamı güçlendirmesi hedeflenen Cumhuriyet Alışveriş Merkezi projesinde çalışmalar resmen başladı. İlçede bugüne kadar en yüksek bedelle ihale edilen yatırım olarak dikkat çeken proje, Emirdağ’ın ekonomik ve kentsel dönüşümüne katkı sağlaması amacıyla hayata geçiriliyor.
BAŞKAN KOYUNCU İNCELEMELERDE BULUNDU
Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, proje alanında incelemelerde bulunarak yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Başkan Koyuncu, sahada bulunan esnaflarla da bir araya gelerek proje süreci ve bölgeye sağlayacağı ticari katkılar üzerine istişarelerde bulundu.
“EMİRDAĞ’IN GELECEĞİNİ İNŞA EDİYORUZ”
Projenin yalnızca bugünü değil, geleceği de şekillendireceğini vurgulayan Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Cumhuriyet AVM’nin modern iş merkezleri, yeraltı otoparkı ve sosyal alanlarıyla ilçeye yeni bir yaşam alanı kazandıracağını ifade etti. Koyuncu, projenin tamamlanmasıyla birlikte hem istihdamın artacağını hem de şehir merkezindeki trafik ve otopark sorununa kalıcı çözüm sağlanacağını belirtti.


