Sadakat, bir ilişkide veya bağlamda önemli bir kavramdır ve astroloji de bu konuda ilginç bir bakış açısı sunar. Her burcun kendine özgü bir sadakat tarzı olduğu düşünülür ve bazı burçlar diğerlerine göre daha sadık veya bağlı olarak kabul edilir.

Sabah gazetesi astrolojinin bakış açısından, farklı burçların sadakat özelliklerini inceledi. Hangi burçlar daha sadık kabul edilir ve neden? Astrolojinin bu konudaki perspektifi nelerdir? İlgili burçların özelliklerini ve astrolojik açıdan sadakat anlayışını daha yakından keşfetmek için okumaya devam edin.

BOĞA (20 Nisan – 20 Mayıs)

Aşk gezegeni tarafından yönetilen sabit bir dünya burcu olan Boğa, derinlere iner ve sevgiyle hayata tutunur. Boğanın değişime karşı direnci, partnerlere de sadık kalması anlamına gelir.

YENGEÇ (21 Haziran – 22 Temmuz)

Güçlü, karamsar ay tarafından yönetilen Yengeç burcu insanları, arkadaşlarına, sevgilisine, yaralı hayvanlara ve ebeveynlere sıkı sıkıya bağlı olur, derin ve duygusal bağlar geliştirir.

Çoğu zaman sevgileri, gerçek bir insandan çok, hayal güçlerinde inşa ettikleri düşüncelere karşıdır. Ancak Yengeç burcu kişiler, bir ilişkinin kapısını asla gerçekten kapatmaz, her zaman onu incinme veya incinme olasılığını hesaba katacak kadar açık bırakır.

KOVA (20 Ocak – 18 Şubat)

Astrolog Elise Wells şunu söylüyor: "Sadakatin kalpte olduğunu düşünürüz, ancak daha çok zihinlerinde var olan Kovalar, beyinsel düzeyde bağlantı kurabildikleri kişilere sadıktır." Kalpler, zihinlerden daha fazla değişmeye yatkın olduğundan, bu sadakat oldukça sağlamdır.

Kaynak: Ali KÜÇÜKKARTAL