Fenerbahçe'nin 40 numaralı kalecisi Dominik Livakovic, Olympiakos karşısındaki performansıyla dikkatleri üzerine çekti. Ancak sahadaki başarısının yanı sıra özel hayatı da merak konusu oldu. Livakovic'in 7 senelik evli olduğu ortaya çıktı ve bir çocuk babası olduğu bilgisi futbolseverleri şaşırttı.

Konferans Ligi'nde yarı finale çıkmak için mücadele veren Fenerbahçe, Livakovic'in kurtarışlarıyla ön plana çıktı. Maçın normal süresi 1-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sonuçlanırken, uzatma dakikaları da aynı skorla tamamlandı. Ancak penaltılarla elenen Fenerbahçe'de Livakovic'in performansı dikkat çekti. Galatasaray ile şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe'nin kalesini emanet ettiği Livakovic'in özel hayatıyla ilgili detaylar da gün yüzüne çıktı. Livakovic'in 7 senelik evli olduğu ve bir çocuğunun bulunduğu bilgisi, futbolseverler tarafından ilgiyle karşılandı.

TFF yönetimi, 18 Temmuz'a kadar görevinde kalacağını duyurdu TFF yönetimi, 18 Temmuz'a kadar görevinde kalacağını duyurdu

2024 yılında baba olan Livakovic'in ailesi de merak konusu oldu. Sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda, Livakovic'in ailesinin mutluluğu ve birlikte çektirdikleri fotoğraflar, taraftarların beğenisini kazandı. Fenerbahçe'nin kalecisi Livakovic'in performansıyla olduğu kadar, özel hayatıyla da gündeme gelmesi, futbolseverlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Kaynak: BÜLTEN