Olay kapsamında gözaltına alınan ve aralarında şarkıcı Aleyna Kalaycıoğlu, Zuhal Kalaycıoğlu ile Alaattin Kadayıfçıoğlu’nun da bulunduğu 8 şüpheli, sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Savcılık işlemleri tamamlanan şüphelilerden 7’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BARIŞTIRMA GÖRÜŞMESİ ÖLÜMLE SONUÇLANDI
Ümraniye’de meydana gelen olayda, Kubilay Kaan Kundakçı’nın rapçi Vahap Canbay ile şarkıcı Aleyna Kalaycıoğlu arasında yaşanan anlaşmazlığı gidermek için bir araya geldiği öğrenildi. Ancak bu buluşma sırasında çıkan silahlı saldırı sonucu genç futbolcu hayatını kaybetti. Kundakçı’nın cenazesi, memleketi Sakarya’da toprağa verildi.
GÖZALTI SAYISI 10’A YÜKSELDİ
Cinayetin aydınlatılması için geniş çaplı çalışma başlatan polis ekipleri, olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen toplam 10 şüpheliyi gözaltına aldı. Şüpheliler arasında Aleyna Kalaycıoğlu ve annesi Zuhal Kalaycıoğlu’nun yanı sıra türkücü İzzet Yıldızhan da yer aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 8 şüpheli, Kartal Anadolu Adliyesi’ne sevk edildi.
3 KİŞİ SERBEST, 7 KİŞİ TUTUKLU
Şüphelilerden B.K. savcılık ifadesinin ardından serbest bırakılırken, Z.K. ve A.Ö. adli kontrol şartıyla salıverildi. Aralarında Aleyna Kalaycıoğlu, Alaattin Kadayıfçıoğlu ve İzzet Yıldızhan’ın da bulunduğu 7 şüpheli ise çıkarıldıkları nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi. Soruşturmanın çok yönlü olarak sürdüğü öğrenildi.




