Galatasaray’ın gurbetçi orta saha oyuncusu Kerem Demirbay, transfer sezonunun gözde isimlerinden biri haline geldi. Süper Lig’den Trabzonspor, Samsunspor, Eyüpspor ve Başakşehir’in yıldız futbolcuyla ilgilendiği öğrenildi. Kerem’e sadece Türkiye’den değil, Almanya’dan da teklifler geliyor. Bundesliga ekiplerinden Borussia Mönchengladbach’ın oyuncu için girişimde bulunduğu öne sürüldü.
JELERT'TE YOLCU
Öte yandan Galatasaray’ın sağ beki Elias Jelert'in de Avrupa yolunda olduğu iddia ediliyor. Danimarkalı futbolcunun, Bundesliga ekiplerinden Augsburg ile görüşme halinde olduğu belirtildi.
Sarı-kırmızılı yönetim, teklifleri değerlendirirken oyuncuların kariyer planlamalarına da saygı göstermeyi hedefliyor. Kulüp cephesinden resmi bir açıklama henüz gelmezken, önümüzdeki günlerde transfer gelişmelerinin netleşmesi bekleniyor.