Arka Sokaklar dizisinde "Zeynep Komiser" rolüyle hafızalarda kalan eski model ve oyuncu olan Gamze Özçelik, sürpriz bir kararla Avustralyalı oyuncu Reshad Strik ile evlendi. Nikah, çiftin yakın arkadaşları tarafından duyuruldu ve Strik'in sosyal medya hesabından "Elhamdülillah" ifadesiyle paylaşıldı.

Gamze Ozcelik Ten Surpriz Evlilik Reshad Strik 17413740 3718 M

Oyunculuktan uzaklaşarak kendini hayır işlerine adayan ve Umuda Koşanlar Derneği'ni kuran Gamze Özçelik, özel hayatında önemli bir karar aldı. Özçelik ve Strik'in evliliği, çiftin arkadaşları tarafından sosyal medyada şu sözlerle duyuruldu:

"Ortak bir yazı daha oldu kardeşim ile. Aynı günde evlenmek de dahil oldu. Ne kadar şükür etsem az... Çok mutluyum aynı zamanda çok da hüzünlü. Orada olmayı çok istememe rağmen nasip olmadı ama kalplerimiz birdi. Rabbim Mekke'ye Medine'ye Afrika kıtasına tüm mazlum coğrafyalara birliktelik, umuda koşmak nasip olsun kıymetlim. Allah iki cihan saadeti nasip etsin. Kördüğüm gibi bir sevgi hanesi nasip etsin. Ağlıyorum ama sevinçten... Ömür boyu mutlu olun."

Muğla'da Elektrik Kesintisi! Muğla'da Elektrik Kesintisi!

Gamze Ozcelik Ten Surpriz Evlilik Reshad Strik 17413740 6975 M

TRT Belgesel'de yayınlanan Ailenin Yeni Üyesi programındaki sunuculuğu ve Diriliş Ertuğrul ile Filinta dizilerindeki rolleriyle tanınan Reshad Strik, düğünü Instagram hesabından "Elhamdülillah" ifadesi ve kalp emojisiyle paylaştı. Çiftin düğününden paylaşılan görselde Bosna Hersek, Türkiye ve Filistin bayraklarının yan yana olduğu görüldü. Gamze Özçelik de eşinin paylaşımını alıntılayarak kendi hikayesine ekledi.

1L C6L Cx J I E2G Y Vj7G9 Kh Sw

Reshad Strik Kimdir?

Reshad Strik, 22 Haziran 1981'de dünyaya geldi. Bosnalı Müslüman bir babanın ve Avustralyalı Katolik bir annenin dördüncü çocuğu olan Strik, Avustralya'nın Canberra şehrinde doğdu ve Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi'nde oyunculuk eğitimi aldı.

Kariyerinin ilk dönemlerinde Avustralya'da oyunculuk yapan Strik, daha sonra ABD'ye gitti. Amerika'da ilk olarak "Tepenin Gözleri 2" filminde Mickey adlı bir Amerikan askerini canlandırdı. Kısa süre sonra ünlü şarkıcı Jessica Simpson'ın "A Public Affair" klibinde rol aldı.

Hong Konglu yönetmen Fruit Chan'ın psikolojik gerilim filmi "Don't Look Up" filminde ilk kez başrol oynayan Strik, 2010 yılında Bosna Hersek'e giderek iki uzun metrajlı film ve reklam çalışmaları yaptı. Bir yıl boyunca Türkçe dersi alan oyuncu, Türkiye'de Diriliş Ertuğrul ve Filinta dizilerinde de rol aldı.

Kaynak: FATMA SEDA CAN