Geçtiğimiz günlerde kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Güney Belediye Başkanı Erol Karabacak, Güney halkın üzüntüye boğdu. Güney Belediyesi sosyal medya hesaplarında Başkan karabacak için hazırladığı video ile izleyenleri duygulandırdı.
Güney vatandaşları tarafından sevilen Karabacak’a “Gidecek çok yolumuz var dedik, yol yarım kaldı geriye güzel hatıralar, Güney için verdiğin emekler, imrenilerek bakılan bir başkanlık ve efsaneleşmiş ismin kaldı. Yattığın yer incitmesin seni. Mekanın cennet olsun Erol Başkan. Seni asla unutmayacağız” sözleriyle veda edildi.
Paylaşılan videoda Başkan Karabacak’ın sözlerine de yer verildi. ”Kardeşlerim, abilerim, ablalarım. Güney benim için beş harften oluşan bir kelime değil sadece. Hepiniz gibi benim de vatanım olarak gördüğüm, birçok şeyin ilkini yaşadığım, yeri gelince mutluluğu, yeri gelince hüznü yaşadığım; ama sonunda daima huzuru bulduğum ve her zaman iyi ki dediğim bir cennet için teşekkür ederim. Rabbime hep şükrederim ki beni canımdan çok sevdiğim Güney’e ve güzel insanlarına hizmetkar eyledi.”



