Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, mahalle buluşmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Cuma namazını eda eden Başkan Zeybek, Muhtar Murat Keskin ve mahalle sakinleri ile buluştu; çalışmaları değerlendirdi. Vatandaşların taleplerini ve mahallenin isteklerini de alarak gerekli çalışmaların yapılması için değerlendirmelerde bulunuldu.

Ziyarete; AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, AK Parti Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz, Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Karakuş ve birim müdürleri eşlik etti.

ÇALIŞMALAR DEĞERLENDİRİLDİ

Vatandaşların istek ve taleplerin yerine getirilmesi, sorunların yerinde çözüme kavuşması amacı ile mahalle ziyaretlerine devam ettiklerini belirten Başkan Zeybek konuşmasında; “Muhtarımızın taleplerini dinlemek ve hasbihal etmek için bir aradayız. Muhtarımızın ne isteği varsa yerine getirmek için gerekli talimatları ekip arkadaşlarıma verdim. Ziyaretler yaparak talepleri almaya yerinde incelemeler yapmaya devam edeceğiz. Hemşehrilerimin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum. Cenab-ı Allah Ramazan Bayramına sağlıcakla erişmeyi naip etsin” dedi.

Mahalle sakinleri ile bolca muhabbet eden Başkan Zeybek’e ilgi oldukça yoğundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette mahallenin eksik ve ihtiyaçları yerinde tespit edilerek gerekli çalışmaların yapılması için planlama yapıldı. >>ODAK HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilisim