‘Bu yazıda bahsedilen Milletvekili kim?’ başlıklı haberimizin ardından İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun harekete geçti.

Gazeteci Sadettin İnan, “Oruçoğlu Yağ Fabrikasında 600 milyon liralık muvazaalı satış! Çiftçi böyle soyuluyor!” başlıklı köşe yazısını kaleme aldı. İnan’ın yazısına iddia ettiği satış sürecinde devreye girerek Cumhurbaşkanının ismini kullanıp tehditler savuran milletvekili kim? Tarım Kredi Kooperatiflerinin icradan satın almaya çalıştığı Oruçoğlu Yağ Fabrikasından skandal gelişmeler ortaya çıktı.

Oruçoğlu Yağ Fabrikasını icradan alarak sessiz sedasız konuyu kapatacaklarını düşünüyorlardı ancak bizim kayıp 2500 ton ham yağ haberimiz ve ardından 1 Mayıs’ta kaleme aldığımız yazımız bütün dengelerini bozdu! 

MİLLETVEKİLİ OLGUN HAREKETE GEÇTİ

Kamuoyu tarafından Afyon Milletvekilinin kim oluğu merak edilmeye devam ediyor. İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, bu iddialar üzerine harekete geçti. Olgun, konuya ilişkin olarak Türkiye Büyük Millet Meclisine (TBMM) bir önerge sunacağını açıkladı. Bu önerge sunarak yazıda bahsi geçen milletvekilinin kim olduğunu ve olayın detaylarının açığa çıkarılması için TBMM’ye resmi olarak başvuracaklarını açıkladı.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ