• DOLAR 32,27 %-0.06
  • EURO 35,11 %-0.06
  • ALTIN 2.464,04 %-0.09
  • BİST100 10.320 %0.00
  • BITCOIN 65.510 %-0.74
  • ETHERIUM 2.965 %-1.23
11°

Kaçak Haberleri

kaçak haberleri ve güncel kaçak gelişmeleri, kaçak ile ilgili tüm video, kaçak fotoğrafları ve kaçak haberleri Afyon Haber Odak Gazetesi Afyonkarahisar Güncel Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

İzmir'de iki ilçede düzenlenen operasyonda 13,5 ton kaçak tütün, 2 bin litre etil alkol ile kaçak sigara ele geçirildi, 7...

ASAYİŞ

Çankırı'nın Atkaracalar ilçesinde bir depoda kaçak sigara üreten 5 şüpheli suçüstü yakalandı.

ASAYİŞ

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, kaçak bir şahsın yakalanmasıyla ilgili olarak yürütülen titiz çalışmaların sonuçlandığını duyurdu. Yakalanan şahsın kasten yaralama suçundan...

ASAYİŞ

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, kaçak bir şahsın yakalanmasıyla ilgili olarak yürütülen titiz çalışmaların sonuçlandığını duyurdu. Yakalanan şahsın kasten yaralama suçundan...

AFYONKARAHİSAR HABERLERİ

Afyonkarahisar'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 19 yıl 9 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsı yakalayarak cezaevine gönderdi.

AFYONKARAHİSAR HABERLERİ

Afyonkarahisar'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 4 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan Ö.K. isimli şahsı yakaladı.

AFYONKARAHİSAR HABERLERİ

Afyonkarahisar’da 3 şahıs kaçak olarak avladıkları kınalı keklikler ile jandarmaya yakalandı.

AFYONKARAHİSAR HABERLERİ

Kütahya ve Afyonkarahisar’da kaçak silah ticareti yapanlara yönelik 7 adrese eşzamanlı düzenlenen operasyonda, 6 şüpheli gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Isparta’da ağır hasarlı araçların şase numaralarını yurt dışından getirilen araçlara takarak, bu araçları satan şahıslar, düzenlenen operasyonla yakalandı. Şahıslar hakkında...

Güncel

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince kaçak kazı yapan 4 şahıs suçüstü, yakalandı.

ASAYİŞ

Polis ekiplerince yapılan çalışmalarda, ülkeye kaçak yollardan girdiği tespit edilen 20 göçmen yakalanırken, şahısların taşınmasına aracılık eden 2 kişi tutuklandı.

ASAYİŞ

Kaçak yollarla elinde silah bulunduran şahsın evinden mini cephane çıktı. Jandarmanın düzenlendiği operasyonda şüpheli gözaltına alındı.

Güncel

Afyonkarahisar’ın durdurulan bir araçta yapılan aramada, kaçak telefon, elektronik sigara, telefon aksesuarı ve kol saati ele geçirildi.

ASAYİŞ

Jandarma ekipleri bandrolsüz, sahte bandrollü ve içi tütünle doldurulmuş halde 22 bin 300 adet makaron ile 17 kilogram tütün ele...

AFYONKARAHİSAR HABERLERİ

Afyonkarahisar’da jandarma tarafından bir eve yapılan baskında 68 litre kaçak zirai ilaç ele geçirildi.  

Bolvadin

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, yürüttükleri titiz istihbarat çalışmaları sonucunda kaçak telefon ve aksesuar ticareti yapan bir şahsı yakaladı.

AFYONKARAHİSAR HABERLERİ

Afyonkarahisar’da durdurulan bir otomobilde yapılan aramada çok sayıda kaçak ürün ele geçirilirken, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.  

AFYONKARAHİSAR HABERLERİ

Afyonkarahisar’da polis tarafından gerçekleştirilen operasyonda 140 bin adet boş makaron ile 161 kilogram kaçak tütün ele geçirildi.  

Bölgeden Haberler

Kaçak yollarla avlanan 160 kilogram canlı kerevit ele geçirildi. Ele geçirilen kerevitler ekipler tarafından göle bırakıldı.  

ASAYİŞ

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen dikkatli istihbarat çalışmaları, kapsamlı bir sigara kaçakçılığı operasyonunun gerçekleştirilmesiyle sonuçlandı.

Güncel

Türkiye genelinde eş zamanlı olarak düzenlenen ve 24.483 güvenlik personelinin yer aldığı "ÇEMBER-7 Operasyonu"nda arama kaydı bulunan 1.034 firari şahıs...

ASAYİŞ

İzmir'de, motor yağı markalarının ambalajlarını taklit ederek piyasaya sahte motor yağı sürdüğü iddia edilen 4 kişi düzenlenen operasyonla gözaltına alındı.

ASAYİŞ

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü il genelinde gerçekleştirdiği çalışmalarda kaçakçılık suçlarından 3 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

ASAYİŞ

Ülke geneli eş zamanlı gerçekleştirilen "Düzensiz Göç ile Mücadeleye Yönelik Huzur Uygulaması" kapsamında Afyonkarahisar’da denetim gerçekleşti.

ASAYİŞ

Afyonkarahisar’da yurda kaçak yollardan girdiği tespit edilen yabancı uyruklu 3 kişi jandarma tarafından yakalandı 

ASAYİŞ

5 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve 4 ayrı suçtan aranan firari, jandarma ekiplerinin çalışmaları sonucunda yakalandı.  

Bölgeden Haberler

 Denizli’nin Çivril ilçesinde, kaçak avcılığa karşı yapılan denetimlerde kuş avına çıktığı belirlenen şahıslara cezai işlem uygulandı

Bölgeden Haberler

Isparta’da gerçekleştirilen kaçakçılık operasyonunda çok sayıda tarihi eser niteliğinde obje ele geçirilerek, 1 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı

ASAYİŞ

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü ve KOM Şube Müdürlüğünde yapılan araştırmaların ardından kaçak araca ulaşıldığı belirtildi

Bölgeden Haberler

Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğünün gerçekleştirmiş olduğu operasyonda çok sayıda yasal olmayan metaryel ele geçirildi