• DOLAR 32,20 %0.11
  • EURO 35,10 %-0.02
  • ALTIN 2.467,64 %-0.01
  • BİST100 10.166 %0.07
  • BITCOIN 66.184 %5.28
  • ETHERIUM 2.994 %3.24
20°

Sıcak Haberleri

sıcak haberleri ve güncel sıcak gelişmeleri, sıcak ile ilgili tüm video, sıcak fotoğrafları ve sıcak haberleri Afyon Haber Odak Gazetesi Afyonkarahisar Güncel Haberleri sitemizde


AFYONKARAHİSAR HABERLERİ

Afyonkarahisar Belediyesi, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi bahçesinde hasta yakınlarına, hastane personeline ve vatandaşlara çorba ikram etti.

Güncel

Adana’da Ramazan ayında vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği fırınlarda çalışan ustalar, oruçlarını aksatmadan yoğun sıcak altında zorlu ramazan mesailerine devam ediyor.

Dinar

Dinar Kaymakamı Kemal Duru, beraberindeki isimlerle birlikte esnafı ziyaret etti.

Güncel

Eskişehir tramvay sürücüsü, hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte üşüyerek tramvaya sığınmak isteyen köpeğe kapısını açtı.  

Bölgeden Haberler

 Esnaf hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte üşüyerek işletmelerine sığınmak isteyen köpeklere kapısını açtı.  

AFYONKARAHİSAR HABERLERİ

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, Gazze'deki İsrail ablukası altındaki kadın ve çocuklara yönelik insani yardım projesini başlattı.

Güncel

Türkiye son yarım asırın en sıcak kasım ayını yaşadı. Kasımda sıcaklıklar, 30 yıllık ortalamaların üzerine çıkarak dikkat çekici bir artış...

Güncel

Dünya, Kasım 2022-Ekim 2023 döneminde, kayıtlı tarihindeki en sıcak 12 aylık dönemini küresel ısınmanın etkisiyle yaşadı.

Güncel

Afyonkarahisar Belediyesi, 2023- 2024 Eğitim ve Öğretim Yılının başlamasıyla birlikte her yeni akademik yılın başlangıcında olduğu gibi bu yıl da...

Güncel

Türkiye'nin önemli ayçiçeği üretim merkezlerinden Trakya'da, aşırı sıcaklar ve kuraklık ayçiçeğinde verim ve kalitenin düşmesine neden oldu.

Güncel

Bu yılın kuzey yarım küredeki yaz mevsimi, kayıtlara en sıcak yaz olarak geçti